Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΣ «ΚΟΥΦΑΝΕ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο… ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ!

010820161434258663628_2-41

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ευρισκόμενος καθ οδόν για την Κρακοβία της Πολωνίας ο Πάπας Φραγκίσκος όπου θα παρεβρίσκονταν σε μια μεγάλη εορτή της Διεθνούς Νεολαίος των παπικών, έδωσε μια συνέντευξη όπου μεταξύ των άλλων έκανε και κάποια δήλωση για το τουρκικό πραξικόπημα που κυριολεκτικά «κούφανε» τους Τούρκους.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Πάπας Φραγκίσκος μεταξύ των άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία δεκαέξι μέρες μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Τότε, προς γενική έκπληξη όλων δήλωσε πως ναι έμαθε πως έγινε κάτι, (πραξικόπημα), στην Τουρκία αλλά… ακόμα η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαριστεί και είναι υπό εξέλιξη.
Όπως ήταν επόμενο η δήλωση αυτή άφησε άφωνους τους δημοσιογράφου μπας και υπαινίχτηκε κάτι που γνώριζε και δεν το ήξεραν οι άλλοι, ο αρχηγός της παπικής εκκλησιάς και ο… «αλάθητος» Πάπας.
Πάντως οι Τούρκοι μόλις το έμαθαν έμειναν… κόκαλο, ενώ υπήρξε και αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που κατέκρινε έντονα αυτή του την δήλωση.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.