Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


tekin

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας καινούργιος «πονοκέφαλος» απασχολεί τους Τούρκους μετά το αποτυχών πραξικόπημα και την αποσάθρωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και αυτός είναι η τύχη κάποιων σημαντικών οπλικών συστημάτων που αγνοούνται.

Έτσι εκτός από τους αγνοούμενους στρατιωτικούς και στρατηγούς, έχουμε και οπλικά συστήματα που αγνοούνται σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.
Όπως αναφέρεται, οι διαφυγόντες μετά την αποτυχημένη απόπειρα εξόντωσης του Ερντογάν στην Μαρμαρίδα, είναι πολύ περισσότεροι από όσους έχουν επίσημα ανακοινωθεί και ήδη συληφθεί και μαζί τους έφεραν βαρύ οπλισμό, πολεμικά ελικόπτερα για να μην ξεχνάμε και την υπόθεση των χαμένων πολεμικών πλοίων, (μάλιστα τελευταίες πληροφοριες ανεβάζουν τον αριθμό τους προκαλώντας καινούργιο …μυστήριο), που δεν έχει διευκρινιστεί σύμφωνα με πολλούς τι απέγιναν.
Σύμφωνα με δηλώσεις -αποκαλύψεις του βουλευτή Κωνσταντινούπολης του Λαϊκού Κόμματος, Gürsel Tekin, από τουρκικά στρατόπεδα και αρχηγεία έχουν χαθεί βαρέα όπλα ενώ εικάζεται ότι αντικαθεστωτικοί κύκλοι από το στράτευμα είχαν αποθηκεύσει αριθμό οπλικών συστημάτων τις παραμονές του πραξικοπήματος για να τα χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις και οι κρυψώνες τους αγνοούνται.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.