Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» και η ΑΛΩΣΗ της πόλης της Θεσσαλονίκης μέσα από κραυγαλέα παραδείγματα. Σχόλια, με αφορμή και την ίδρυση νέου ορθοδόξου κόμματος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ –
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=WIJszpw3ov8
Πηγή
το είδαμε εδώ
Σχόλιο:
Ο Μπουτάρης ως "πιστό σκυλί" της Νέας Τάξης, συνεχίζει απτόητος το έργο του.
Από τα gay pride μέχρι τους Τούρκους και τους Εβραίους. Άψογος "αποδομητής" μιας πόλης με ελληνορθόδοξη ιστορία, αξίες και ιδανικά. Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες του. Πέρα από τις γυμνές ποδηλατοδρομίες και τα gay pride που καθιέρωσε, μέχρι Αλβανική πλατεία έκανε απέναντι από τον Σιδηροδρονικό σταθμό.


Πρόσφατη βράβευση του Μουτάρη από τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής!, δείτε εδώ
Μην ξεχνάμε ότι εκλέχτηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης επειδή η ίδια η ΝΔ φρόντισε να εκλεγεί (θυμηθείτε ότι ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη στήριζε Μπουτάρη).
Μην ξεχνάτε ότι ο έτερος υποψήφιος Δήμαρχος στον β' γύρο, ο υποψήφιος της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, είναι επίτιμος πρόεδρος και μόνιμος θαμώνας των Ρόταρυ στη Θεσσαλονίκη (δείτε  εδώ).Η Νέα Τάξη είναι εδώ, και φοράει διάφορα προσωπεία. 
Από την μασονοκρατούμενη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υπερασπίστηκε και υπερψήφισε το σύμφωνο "συμβίωσης ομοφυλοφίλων",


μέχρι υπηρέτες όπως ο Τσίπρας και ο Λεβέντης που με διαφορετικά επιχειρήματα, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:  πρέπει να ξεπουλήσουμε τη χώρα.
Μόλις τελειώσουν οι παραλίες και τα φιλέτα και τα χρεωμένα ξενοδοχεία, σειρά έχουν τα οικόπεδα με το φυσικό αέριο.. Γι αυτό πρέπει πάντα να χρωστάμε. Όπως χρωστάνε όλες οι αποικίες.
Μην ξεχνάτε ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον περίμενε μετά "Βαϊων και κλάδων" τα Θεοφάνια στην Θεσσαλονίκη ο μητροπολίτης Άνθιμος (λίγο πριν τις τελικές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ), δείτε εδώ.

Η Θεσσαλονίκη, η πόλη μας,  δυστυχώς "έχει πέσει". 
Από τον Ζουράρη (που προβαλλόταν ως μεσσίας από ορθόδοξα ιστολόγια, δείτε πχ εδώ), μέχρι την Θεολογική Σχολή όπου κάποιοι "Σωτηρικοί" καθηγητές, υπερψήφισαν την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, (δείτε τα ονόματα τους εδώ).
Ο ένας μετά τον άλλον, οι "ηγέτες" εξαγοράζονται, ο καθένας λαμβάνοντας το "πινάκιο φακής" που του αναλογεί (από δεσποτικούς θρόνους βουλευτικές έδρες και έδρες στις θεολογικές σχολές και θεολογικές ακαδημίες, μέχρι τακτοποίηση υιών και θυγατέρων)..
(Για να μην κατηγορούμε μόνον την ηγεσία, γι αυτό δυστυχώς νοιάζονται και αρκετοί  "χριστιανοί" της πόλης μας: πως θα βολέψουν τα παιδιά τους. Πάνε τα χρόνια που έβγαιναν στον δρόμο να αντιδράσουν με διαδηλώσεις και πορείες για το σχολείο Ιστορίας της Α' Λυκείου, για το νόμο για τις εκτρώσεις, για την Μακεδονία και την Βόρειο Ήπειρο. Στις ελάχιστες περιπτώσεις "αντιδράσεων", περιοριζόμαστε σε κυριλέ εκδηλώσεις με άφθονους προσκεκλημένους επισήμους, για να διατηρούμε τα "κονέ" με την εξουσία ..)
Όταν η ίδια η μητρόπολη Θεσσαλονίκης παραχωρεί αίθουσες της και χαιρετίζει εκδηλώσεις των Ρόταρυ (δείτε εδώ), τότε σε ποιους έχουμε να ελπίζουμε;


Όταν ένας δεσπότης δεν έχει ηθική αναστολή να καταπατήσει ιερούς κανόνες για να "μετατεθεί" από την Αλεξανδρούπολη στην Θεσσαλονίκη (εκκλησιαστικώς, το να εγκαταλείψει ένας επίσκοπος το ποίμνιο του για να πάει σε άλλη, καλύτερη μητρόπολη, χαρακτηρίζεται "μοιχεπιβασία"), 
είναι αυτονόητο ότι πιθανότατα δεν θα έχει ηθικές αναστολές και στο μέλλον. 
Θυμηθείτε ότι ο Μπουτάρης ανακοίνωσε ότι συμφωνεί ο Άνθιμος να γίνονται συναυλίες μέσα στον ιερό ναό του Αγ.Γεωργίου στη Ροτόντα! δείτε εδώ. Και πράγματι, έγιναν οι συναυλίες, χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως αντίδραση από την μητρόπολη.

Μέχρι και το Άγιο Όρος, που πάντα στήριζε πνευματικά την πόλη της Θεσσαλονίκης, τώρα, λίγο μετά την ληστρική σύνοδο της Κρήτης που αναγνώρισε τους αιρετικούς ως "εκκλησίες", ψελλίζει κάτι ασυναρτησίες μην τολμώντας να διακόψει επί τέλους το μνημόσυνο του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και να ομολογήσει την αλήθεια.
Μόνον μερικές εκατοντάδες κελιώτες μοναχοί, που δεν έχουν πολυκατοικίες και "φιλέτα" και "πάρκινγκ" στο Assos Odeon, τόλμησαν και αντιδρούν και φυσικά διώκονται (διαβάστε για τις απίστευτες διώξεις τους, σειρά αναρτήσεων μας εδώ).
Το μεγαλύτερο αμάρτημα της πλειοψηφίας των ορθοδόξων πιστών είναι "ο μεσσιανισμός". 
Περιμένουν ακόμη έναν πολιτικό ή κάποιους "παραδοσιακούς" δεσποτάδες ή ιερωμένους να τους σώσουν, αντί να
αναλάβουν οι ίδιοι πρωτοβουλία και να αντιδράσουν προς κάθε κατεύθυνση για όσα συμβαίνουν.
Αν νομίζετε ότι συνεχίζοντας να διαβάζετε αναρτήσεις θα αλλάξει κάτι, σας βεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ θα αλλάξει. Η ενημέρωση -δόξα τω θεό υπάρχει το διαδίκτυο- είναι το πρώτο βήμα, αλλά δεν αρκεί. Ήρθε η ώρα να διώξουμε από την πατρίδα αλλά και από την εκκλησία μας τους προδότες με τις διαφορετικές μάσκες.
Οργανωνόμαστε με πρόσωπα που γνωρίζουμε και εκτιμούμε και βγαίνουμε στον "δρόμο του αγώνα" στηρίζοντας  αγνές, αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται, πολύ περισσότερο όσων διώκονται. 
ΥΓ.
Πρόσφατα μας προέκυψε ένα ακόμη πολιτικό κόμμα, "ορθόδοξο", (δεν ανακοινώθηκε επίσημα ακόμη αλλά άρχισαν οι επισκέψεις και συναντήσεις ανά την Ελλάδα, "παίζοντας" το όνομα του γνωστού δασκάλου που εμφανίζεται στο 4Ε, ενός "στρατηγού" (τώρα πόσο αντισυστημικός είσαι για να φθάσεις στο βαθμό του στρατηγού, το αντιλαμβανόμαστε όλοι) και ενός της ΠΕΘ,
Πληροφορηθήκαμε από αναγνώστες μας, στην συνάντηση γνωριμίας στο Βόλο, όταν ένας εκ των παραβρισκομένων έθεσε το θέμα του οικουμενισμού και τους κάλεσε ως ορθόδοξο κόμμα να τοποθετηθούν ξεκάθαρα, έλαβε την απάντηση "δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι ο οικουμενισμός και ποιοι είναι οι οικουμενιστές"!!!
Δεν γνωρίζουν! Δεν βλέπουν! "Νίπτουν τας χείρες τους" κι αυτοί ..
Κι όταν ο ερωτών (πιθανότατα μη αντιλαμβανόμενος την διπλωματική απάντηση) ξεκίνησε  να αναφέρει ονόματα όπως τον τοπικό μητροπολίτη Ιγνάτιο (θυμίζουμε πχ εδώ και εδώ), τον διέκοψαν λέγοντας "μη λες ονόματα, μην λες ονόματα"!!
Καμαρώστε "θάρρος"!
Μιλάνε γενικά και αόριστα για την "Νέα Τάξη" (μετά την πατριδοκαπηλεία βρήκαμε νέο "χόρτο" για τα πρόβατα, παριστάνουμε τους αντι-νεοταξίτες) αλλά "είναι μεγάλο θέμα ο οικουμενισμός και δεν ξέρουμε τι είναι" (έτσι τουλάχιστον απάντησε ο "στρατηγός"..) οπότε δεν τον καταδικάζουν ούτε τον αναγνωρίζουν ως εχθρό.
Ο "στρατηγός" λοιπόν, με τις τόσες του ικανότητες, δεν κατάλαβε ακόμη τι είναι ο οικουμενισμός ούτε μπορεί να διακρίνει τους οικουμενιστές με τα πολύχρωμα άμφια και τα κουστούμια.
Μήπως μας δουλεύει;
Αν όχι, ας κάνει ένα κλικ στην ετικέτα μας "Οικουμενισμός" (εδώ), έχουν μαζευτεί μερικές εκατοντάδες αναρτήσεις, σχεδόν όλες με απίστευτα ντοκουμέντα (βίντεο και φωτογραφίες). Να τον βοηθήσουμε.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα κόμματα, που πάντα κάποιος-οι, θα τα κατευθύνει,
και ας πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας.
Το χωράφι γέμισε "ζιζάνια", οι "μισθωτοί" που παριστάνουν τους γεωργούς αφθονούν αλλά κάθονται και κοιτάζουν,
και όλο σκέφτονται ... και δεν μπορούν να αποφασίσουν.
Τώρα χρειάζεται ο δικός μας σκληρός ανυποχώρητος αγώνας.
Ιστολόγιο- Ελληνορθόδοξη Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
opaidagogos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Ελα μορε χικ. Πως κα(χικ)νετε ετσι!. Γλωσσεψα χικ την μπερδα μουΧΙΚ(μεγαλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.