Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ΤΡΙΤΟΣ… ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ… ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ!!!

9_d


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ανακοινώθηκε επίσημα μια τρίτη, άκρως εντυπωσιακή υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο, που φιλοδοξεί να ανακατεύσει την «τράπουλα» των εκλογών με πολύ πρωτότυπο τρόπο και κυριολεκτικά αναστατώνει τους άλλους δυο υποψηφίους που βλέπουν να… τους βγάζει έξω από τα «νερά» τους!

4_d
Ο νέος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο γνωστός δημοφιλής στην Αμερική μουσικός της ροκ, Alice Cooper, που πιστεύει ότι θα σαρώσει την Χιλαρυ Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου και γιατί όχι να γίνει ο νέος πλανητάρχης.! Από την Αμερική όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, άλλωστε οι δυο υποψήφιοι έχουν ήδη απαξιωθεί από το αμερικανικό κοινό.
11_d
Ο Alice Cooper είναι 68 ετών και όπως δήλωσε αρχίζει την προεκλογική του καμπάνια με περίοδες σε στυλ ροκ σε όλη την αμερικανική επικράτεια.
2_d
Δεν είναι πρωτάρης σε προεκλογική εκστρατεία καθώς είχε βοηθήσει στο παρελθόν τον πρώην πρόεδρο Νίξον, ενώ είχε πάρει μέρος και σε… ειρηνιστικές πορείες.
5_d
Μετά από όλα αυτά… τρέμετε Χίλαρι και Ντόναλντ! Η Αμερική του αξίζει!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.