Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΟΡΣΙΚΗ! (βίντεο)


la-corsica-vorrebbe-essere-indipendente-dalla-francia

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στην Κορσική η εισβολή των λαθρό έχει αρχίσει και ξεφεύγει από κάθε ανεκτό όριο γι’ αυτό και οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού οι αρχές κάνουν πως… δεν βλέπουν. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να οπλιστούν για να αμυνθούν.


Ο Αrnaud Soassari είναι ένας νέος που ζει στην Κορσικής και έδωσε το παράδειγμα για τους εντόπιους κατοίκους ιδικά τους νέους.
Έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο στο νησί με την σελίδα του στο Facebook. Κάθε μέρα αυξάνονται τα άτομα που τον διαβάζουν και τον ακολουθούν. Ο ίδιος παραπονιέται ότι έχουν έρθει υπερβολικά πολλοί μουσουλμάνοι στην Κορσική και τώρα πλέον οι λαθρο παρεμβαίνουν στην καθημερινότητα και καταπιέζουν τους κάτοικους.
«Σε όλα αυτά έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα δεν διστάζουμε να τους δείξουμε ποιοι έχουν το λέει σε αυτό το νησί». Μην ξεχνάτε, λέει στον δημοσιογράφο, ότι είμαστε Μεσογειακοί και το αίμα μας βράζει .
corsica-nazione-interna
Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό μέλος τoυ πρώην κινήματος «FL NC Freedom Fighters», το κίνημα των Κορσικανών εθνικιστών που πολέμησαν για την ανεξαρτησία τους, για να προστατέψουν την γλώσσα τους και τα έθιμα τους πάνω από 40 χρόνια .
Σήμερα αυτή η κατάσταση με την νόθευση των πληθυσμών δημιουργεί μίσος και πολέμους ανάμεσα στους κατοίκους, όπως το είχαν προβλέψει πριν πολλά χρονιά και όπως γίνεται σήμερα.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.