Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΙΣ…ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!


1359812723_normal

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το αποτυχών τουρκικό πραξικόπημα είχε σαν αποτέλεσμα να πληγεί ανεπανόρθωτα η τουρκική πολεμική αεροπορία, καθώς εκατοντάδες πιλότοι και αξιωματικοί έχουν συλληφθεί για την συμμετοχή τους στο πραξικόπημα ενώ πολλοί άλλοι κατηγορούνται για διασυνδέσεις τους με το δίχτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε αναζητούνται τρόποι να αναπληρώσουν τα τεράστια κενά που έχουν δημιουργηθεί ακόμα και με αγγελίες στον τύπο, όπου ζητούνται πιλότοι για την Πολεμική Αεροπορία.
Όπως αναφέρεται, σχετική ανακοίνωση έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα της τουρκικής κυβέρνησης, Νο 671, όπου γίνεται γνωστό ότι ζητούνται πιλότοι για την Πολεμική Αεροπορία με τα εξής προσόντα : Να είναι τουλάχιστον 27 ετών και απαραίτητη προϋπόθεση να είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου. Μισθός πολύ ικανοποιητικός. Φυσικά να έχουν κάποιες ώρες πτήσεις με πολιτικά αεροπλάνα.
Ορίστε λοιπόν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.