Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

O αμερικανός Captain Hook ή Cook απειλεί εκ νέου Συρία Ρωσία να μην επιχειρούν στη Β Συρία: δεν είναι μια no fly zone αλλά…….


Peter-Cook

Oι ΗΠΑ δια άλλου στρατάρχη τους προειδοποίσησαν το συριακό κράτος εκ νέου χθες δηλώνοντας ότι είναι έτοιμες να καταρρίψουν αεροπλάνα που απειλούν τις ορδές της διεθνούς συμμαχίας που έχουν θεσπίσει και που παρανόμως έχουν εισβάλει και καταλάβει συριακό έδαφος στη Β Συρία.

«Θα υπερασπιστούμε το προσωπικό μας στο έδαφος και θα κάνουμε ό.τι είναι απαραίτητο για το προασπίσουμε», ανέφερε ο Peter Cook,εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου . «Θα συνεχίσουμε να συμβουλεύουμε ο συριακό καθεστώς να παραμείνει εκτός αυτών των ζωνών.»
Η Washington παρενέβη την τελευταία βδομάδα κατά του συριακού κράτους στέλνοντας αμερικανικά αεροσκάφη κοντά στη Hassaké για να προστατεύσουν ειδικές δυνάμεις τους που συμβούλευαν τους κούρδους μαχητές που όμως τώρα επιχειρούσν κατά του στρατού.
«Δεν είναι μια fly zone δεν πρόκειται για απαγόρευση πτήσεων», δήλωσε ο κάπταιν Cook. «Αλλά (…) το συριακό καθεστώς καλό θα ήταν να απαοφεύγει περιοχές όπου επιχειρούν οι μονάδες της διεθνούς συμμαχίας.»
Ο Peter Cook, ο κάπταιν Χουκ ομοίως προειδοποίησε και ρωσικά αεροσκάφη  «Αν αυτά απειλήσουν τις μονάδες μας τις αμερικανικές έχουμε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τις ορδές μας.»
Έχουν το δικαίωμα ..δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εισβαλουν,να κατακτούν και να δεσμεύουν συριακό έδαφος ή τμήματα του εναέριου χώρου της Συρίας.Ως τι επιχειρούν στη Συρία από που κι ως που οι ΗΠΑ κατέβασαν ορδές τους στη Συρία ως ΟΗΕ ως κυονόκρανοι με βάση ποιά απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας βρίσκονται επί συριακού εδάφους.Έχουν κάθε δικαίωμα τα συριακά αεροσκάφη και οι ρώσοι σύμμαχοί τους που επιχειρούν νομίμως στη συριακή επικράτεια να τους κάψουν ως εισβολείς που είναι …..figaro 23.8.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.