Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Εθνικιστικό παραλήρημα του τουρκικού τύπου: o μικρός Μωάμεθ ο « Mehmetçik είναι στη Συρία! ».Άλλα 10 τανκ εισέβαλαν σήμερα.Ο Αττίλας ξαναχτύπησε .Τουρκική εισβολή στη Β Συρία.Κατεχόμενα με τη συνδρομή ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΟΗΕ


CqsXHeDW8AEYuwX

Σκηνές από κατεχόμενα .Ο Αττίλας ξαναχτύπησε.Τουρκική εισβολή στη Συρία με τη συνδρομή των Ηνωμένων Πολιτειών και της νατοικής βάσης του Ιντσιρλίκ .H Toυρκία έστειλε 10 ακόμη τανκ στο συριακό έδαφος σήμερα την επαύριο της εισβολής της στη Συρία και της επίθεσης της σε συντονισμό με τρομοκράτες του FSA και την υποστήριξη της διεθνούς συμμαχίας όπου κατέλαβε την συριακή πόλη Jarablos απ΄όπου κι αποσύρθηκε η ISIS.
Η ημισέληνος κυματίζει πια πέραν των κατεχομένων της Β Κύπρου και στη Βόρεια Συρία με την ανοχή όλων των διεθνών οργανισμών που συναινούν σε μια ακόμη εκτροπή.
CqsXHeCWcAAqnua
10 τεθωρακισμένα,ασθενοφόρα και βαρέα οχήματα διέσχισαν τα συροτουρκικά σύνορα στο ύψος της μικρής τουρκικής πόλης Karkamis (ΝΑ) και εισέβαλαν στο συριακό έδαφος.Κάποιες ώρες μόνο κράτησε η επιχείρηση ασπίδα του Ευφράτη για την κυρίευση της Jarablos, αφού η ISIS ουσιαστικά δεν αναμετρήθηκε με τον τουρκικό στρατό και τις παραστρατιωτικές ομάδες και η Hurriyet αναφέρει ότι δεν είχε την παραμικρή απώλεια.1 του FSΑ σκοτώθηκε σύμφωνα με το Anadolu και 10 άλλοι τραυματίστηκαν.CqsXHePWcAAYXog
Ωστόσο ο τουρκικός τύπος σε εθνικιστικό παραλήρημα σήμερα αναφέρει ότι μια εκατοντάδα τζιχαντιστές σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση.
« Mehmetçik είναι στη Συρία! » ζητωκραυγάζουν Sözcü και Milliyet. « Mehmetçik » (ο μικρός Mehmet) είναι το όνομα που αποδίδεται στους τούρκους στρατιώτες.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες 300 με 500 τούρκοι στρατιώτες μετέχουν στην επιχείρηση. figaro Αντίθετα σύμφωνα με το al manar συμμετέχουν 1300 τούρκοι στρατιώτες και 1500 παραστρατιωτικοί τρομοκράτες του FSA.
Αμερικανικά drones από τη νατοική τουρκική βάση του Incirlik συμμετείχαν στην όλη επιχείρηση με αναγνωριστικές αποστολές στην εμπόλεμη ζώνη αναφέρεται στην le Wall Street Journal.Αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι από την τουρκική πλευρά συμβάλουν στην επιτυχία της.  Αμερικανικά αεροσκάφη A-10 ‘Warthog’ και F-16 figher  πραγματοποιούν επιθέσεις υποστηρίζοντας την τουρκική χερσαία επίθεση ένας υψηλά ιστάμενος του Πενταγώνου δήλωσε στο Reuters.
«Είμαστε σε συντονισμό με τους τούρκους  »  δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος στην WSJ.Η συντονισμένη επίθεση είχε στόχο την κατάκτηση της Jarablus και την απόδοσή της στους συνεργάτες τρομοκράτες της Άγκυρας και των αμερικανών του FSA που ως και παιδιά αποκεφάλισαν στο Χαλέπι πριν οι κούρδοι την καταλάβουν.Ο αμερικανός αντιπρόεδρος που από την Άγκυρα παρακολούθησε τα τεκταινόμενα  ο Joe Biden δήλωσε »όχι κουρδικός διάδρομος.Καμιά αποσχιστική ξεχωριστή οντότητα στα συριακά σύνορα.Αλλά μια ενωμένη Συρία . » rtCqsXHeWW8AAiNPt
Οι (YPG) άρχισαν την αναδίπλωσή τους προς την ανατολική όχθη του Ευφράτη ανέφερε ο John Kerry στον τούρκο ομόλογό του σήμερα..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.