Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΣΚΕΙ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗ Σ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ



Απ΄ ότι φαίνεται είναι τεράστια η διαπλοκή του απερχόμενου ενοίκου του Λευκού Οίκου του Obama με την μεσαιωνική αιμοσταγή ουαχαμπίτικη πετρομοναρχία της Σ Αραβίας.Ο Χουσείν Μπαράκ Ομπάμα άσκησε το véto του σ΄έναν νόμο που εξουσιοδοτεί δικαστικές διώξεις κατά του Riyad για την 11η Σεπτεμβρίου.Και όλα αυτά λίγα 24ωρα αφότου έδωσε εντολή τα αεροπλάνα της συμμαχίας του να πολεμήσουν για λογαριασμό της ISIS στη Deir Ezzor.

Ο Barack Obama αντιπαράθεσε την Παρασκευή 23.9/16 το veto του σε νόμο που όφειλε να επιτρέψει στις οικογένειες των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου να διώξουν δικαστικά τη Σαουδική Αραβία.15 από τους 19 τρομοκράτες δράστες αυτών των επιθέσεων ήταν σαουδάραβες.
Ο νόμος επέτρεπε να διχθούν διακστικά χώρες ξένες που θεωρούνται ύποπτες ότι υποστήριξαν επιθέσεις κατά των ΗΠΑ ανέφερε ο Λευκός Οίκος.Αυτός ο νόμος κυρίως έδινε το δικαίωμα στους συγγενείς των θυμάτων της 11ης Σεπτέμβρη να διώξουν δικαστικά τη Σ Αραβία.
Ο Barack Obama εκτιμά ότι αυτός ο νόμος αποδυνάμωνε την αρχή της ασυλίας που προστατεύει τα κράτη κα τους διπλωμάτες τους από δικαστικές διώξεις και υπάρχει ο κίνδυνος κατ΄αυτόν, για ένα αποτέλεσμα boomerang, να εκτεθούν οι ΗΠΑ σε διώξεις ενώπιον Διεθνών Δικαστηρίων. AFP FRANCE 24  : 23/09/2016
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.