Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται βόρεια του Χαλεπίου




Αμερικανοί στρατιώτες έχουν εισέλθει σε δύο χωριά βόρεια του Χαλεπίου.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι ‘Αλ Μαγιαντίν’, οι Αμερικανοί στρατιώτες εμφανίσθηκαν με την ειδική ομάδα «Αλ Χάμζα» που είναι τμήμα του ‘Ελεύθερου Συριακού Στρατού’.

Το κανάλι αναφέρει ότι οι Αμερικανοί θα προετοιμάσουν τους ένοπλους της αντιπολίτευσης να επιτεθούν στους μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ που βρίσκονται οχυρωμένοι στα βόρεια του Χαλεπίου.
Όπως αναφέρθηκε, οι στρατιώτες των ΗΠΑ, εμφανίσθηκαν στους οικισμούς Ιζάζ και Μαράα, βόρεια του Χαλεπίου, σύμφωνα με εντόπια πηγή.
Εν τω μεταξύ, η εμφάνιση των Αμερικανών στρατιωτών έχει δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και των μαχητών της ‘Τζαμπχάτ Εν Νούσρα’.
Εξτρεμιστές της οργάνωσης αυτής μπήκαν στα χωριά φωνάζοντας από τα μεγάφωνα τους κατοίκους να πολεμήσουν τους Αμερικανούς και έκαψαν σημαίες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, σύμφωνα με τηνπηγή.
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.