Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΣΑΝ… ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (βίντεο)

foto1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Όπως μαθαίνουμε η Γαλλία έγινε η πρώτη χώρα που απαγορεύει τα πλαστικά ποτήρια, πιάτα, δοχεία τροφίμων και μαχαιροπίρουνα, περνώντας νόμο που θα τεθεί σε ισχύ.

Αλλά το πρόβλημα αυτό ήρθε να το λύσει με ένα πολύ πιο έξυπνο και χρήσιμο τρόπο ένας Ινδός, ο Narayana Peesapathy, ο οποίος γνωρίζοντας την πλαστική απειλή για το περιβάλλον και την υγεία μας, δημιούργησε μια νόστιμη και θρεπτική εναλλακτική λύση: βρώσιμα μαχαιροπίρουνα!
foto2
Φτιαγμένα με άλευρα jowar, (σόργο), αναμειγνύονται με ρύζι και σιτάρι, τα κουτάλια δεν περιέχουν χημικές ουσίες, συντηρητικά, λιπαρά, γαλακτωματοποιητές, τεχνητά χρώματα, ή γαλακτοκομικά προϊόντα. Είναι 100 τοις εκατό φυσικά και προσφέρονται σε μια ποικιλία από γλυκες και αλμυρες γεύσεις.
Αφού λοιπόν φάγετε το μενού σας σαν …επιδόρπιο τρώτε και τα μαχαιροπήρουνα σας!
Στην παρακάτω μικρού μήκους ταινία παρουσιάζεται το πώς, από τώρα και στο εξής, τελειώνοντας το γεύμα σας θα μπορούσε να έχει ένα νέο νόημα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.