Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κάθε μεγάλη θρησκεία στην Βρετανία ζητεί να συνεχιστεί η εισβολή



Οι ηγέτες κάθε μεγάλης θρησκείας στη Βρετανία απεύθυναν έκκληση στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας να δεχθεί ακόμη περισσότερους «πρόσφυγες» σε μια άνευ προηγουμένου κοινή «διαθρησκειακή δήλωση».
Υπογεγραμμένη από τους θρησκευτικούς ηγέτες χριστιανικών, ιουδαϊκών, βουδιστικών, ινδουιστικών, μουσουλμανικών, τζαϊνιστικών, Σιχ, και Ζωροαστρικών κοινοτήτων, η δήλωση έκανε έκκληση για «ασφαλείς και νόμιμες οδούς» στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους «πρόσφυγες».

Η «Διαθρησκειακή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες» (“Interfaith Refugee Initiative”) εξέδωσε μια ανοιχτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα, την οποία υπέγραψαν περισσότεροι από 200 θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας, επίσκοποι, ραβίνοι και άλλες θρησκευτικές μορφές.
«Ως άνθρωποι της πίστης (sic), καλούμε την κυβέρνησή σας επειγόντως να αναθεωρήσει την πολιτική της έναντι των προσφύγων», ανέφερε η επιστολή.
Τα «άμεσα και βιώσιμα βήματα» που η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει για να «προσφέρει καταφύγιο σε περισσότερους πρόσφυγες» περιλαμβάνουν, λέει η επιστολή, την δημιουργία «ασφαλών, νόμιμων διαδρομών του ταξιδιού» και «τη θέσπιση δίκαιης και ανθρώπινης πολιτικής οικογενειακής επανένωσης για τους πρόσφυγες».

Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες αγνοούν την πραγματικότητα, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας, με τη νομική έννοια του όρου, στην Ευρώπη, επειδή ο καθένας που ισχυρίζεται ότι έχει εγκαταλείψει τη Συρία, θεωρείται «πρόσφυγας» μόνο στην πρώτη γειτονική ασφαλή χώρα.
Από την στιγμή που ένας "πρόσφυγας" διασχίζει δύο ασφαλείς χώρες - ή, όπως στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, δέκα ασφαλείς χώρες, δεν είναι πλέον "πρόσφυγας", αλλά απλά λαθρομετανάστης. Αυτή είναι η αλήθεια, που κανείς «άνθρωπος της πίστης» εκ του πονηρού, δεν θέλει να αναφέρει. 
Επίσης οι "άνθρωποι της πίστης" πέρα από τις γενικολογίες, δεν πιέζουν για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου, δεν καταδικάζουν τις συνεχιζόμενες σφαγές των χριστιανών, αδιαφορούν για την συνεχιζόμενη κτηνωδία των οπαδών του Μωάμεθ και με την στάση τους ανοίγουν τον δρόμο για νέους πνιγμούς μεταναστών, για νέες bussinness από τις ΜΚΟ και για κύμα βίας και ανεξέλγκτες κοινωνικές συγκρούσεις στις υπό κατάληψη χώρες. 
Τα δε διάφορα «διαθρησκειακά» happenings, όπου όλοι είναι «αγαπημένοι» και δηλώνουν υπέρ της «ειρήνης», προετοιμάζουν τις μάζες για την αντίχριστη Πανθρησκεία της «Αγάπης», και υπηρετούν τα σχέδια των αιμοσταγών εθνοκτόνων αρχι-τεκτόνων της Νέας Τάξης.
Μεταξύ των 224 υπογραφόντων είναι: Rowan Williams, πρώην Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Χαρούν Ρασίντ Χαν, Γενικός Γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας,Sanjay Jagatia, Γενικός Γραμματέας του Ινδουιστικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, Λόρδος Singh CBE του Wimbledon, Διευθυντής του Δικτύου των Οργανώσεων Σιχ, Βαρόνη ΡαβίνοςJulia Neuberger, Ανώτερη Ραβίνος της Συναγωγής στο Δυτικό Λονδίνο, Jamie Cresswell, Πρόεδρος Βουδιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Nemu Chandaria, πρόεδρος Ινστιτούτου Τζαϊνισμού,Malcolm Deboo, Πρόεδρος του Ζωροαστρικού Ταμείου Αρωγής της Ευρώπης, David Chillingworth, Προκαθήμενος της Επισκοπικής Εκκλησίας της Σκωτίας, Mohammad Shahid Raza, Πρόεδρος Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, Τζαμιών και Ιμάμηδων, Ραβίνος Laura Janner-Klausner, Ανώτερη ραβίνος του Μεταρρυθμισμένου Ιουδαϊσμού, Barry Morgan, Αρχιεπίσκοπος της Ουαλίας, Danny Rich, Ανώτερος ραβίνος του Φιλελευθέρου Ιουδαϊσμού, Jonathan Wittenberg, Ανώτερος ραβίνος του MasortiΙουδαϊσμού, Γρηγόριος, Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Επίσκοπος Άγγελος, Γενικός Επίσκοπος της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Russell Barr, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, Roger Walton, Πρόεδρος της Διάσκεψης των Μεθοδιστών, Kevin Watson, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Ηνωμένης Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας, Paul Parker, κληρικός για τους Κουάκερους στη Βρετανία, Clive Adams, διοικητής του Στρατού Σωτηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Sheikh Sayed Razawi, Γενικός Διευθυντής της κοινωνίας Ahlul Bayt της Σκωτίας.
Μαζί τους υπέγραψαν τη δήλωση, Αγγλικανοί και Καθολικοί επίσκοποι σχεδόν κάθε πόλης στη Βρετανία, μαζί με ένα πλήθος ραβίνων και ιμάμηδων.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.