Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Sergueï Choïgou: η Ρωσία θ΄αναπτύξει στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kouznetsov για Συρία


afp-199120c5386f5fd275753c35d611696337d877a3

H Ρωσία θ΄αναπτύξει αεροπλανοφόρο της στη Μεσόγειο για να ενισχύσει τις στρατιωτικές της  ικανότητες στη Συρία ανακοίνωσε σήμερα ο ρώσος υπουργός Άμυνας όπως αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία.

« Αυτή τη στιγμή 6 πολεμικά πλοία και 3 ή 4 πλοία ανεφοδιασμού βρίσκονται στο στολίσκο μας που έχει αναπτυχθεί στα ανατολικά της Μεσογείου « , δήλωσε ο Sergueï Choïgou. « Για να ενισχύσουμε τις στρατιωτικές ικανότητές μας θα προσθέσουμε το αεροπλανοφόρο μας Ναύαρχος Kouznetsov ».Αυτό εδρεύει στο Mourmansk, στη Θάλασσα του Barents. Σύμφωνα με τα ρωσικά μίντια θα επανδρωθεί με Mig-29 τέταρτης γενιάς.
Για τις ανάγκες της επέμβασης στη Συρία στο πλευρό του συριακού στρατού το ρωσικό ναυτικό ανέπτυξε πολεμικά πλοία ,καταδρομικά και υποβρύχια στη Μεσόγειο.Πύραυλοι κρουζ εκτοξεύθηκαν από υποβρύχια αλλά και από πλοία που είναι στην Κασπία.le figaro
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.