Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Φρίκη στη Θεσσαλόνικη – Τρεις πρόσφυγες βίασαν γυναίκα στο Αριστοτέλειο


aristoteleioooooo

Στα χέρια των αρχών είναι εδώ και λίγη ώρα τρεις πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι κατηγουρούνται ότι επιτέθηκαν και βίασαν μία γυναίκα, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

 Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης τουλάχιστον ο ένας από τους τρεις είχε σημανθεί από τις αρχές, όταν πέρασε από δομή φιλοξενίας προσφύγων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα, όπου συνέλαβαν τους τρεις κατηγορούμενους, εντοπίστηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.
Είναι η δεύτερη φορά, που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες σε πρόσφυγες. Όπως είχε αποκαλύψει το bloko.gr, είχαν εξαρθρώσει κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Πηγη bloko
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.