Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τσάμηδες, Γότθοι κτλ

300px-alaricthegoth


“Συγγνώμη, λάθος” ήταν η απάντηση από τις Βρυξέλλες για όσα είπε ο Αυστριακός Επίτροπος Διεύρυνσης Γ. Χαν απαντώντας (γραπτώς!) στην ευρωβουλευτή Μ. Σπυράκη. Δηλαδή τελικά ΔΕΝ είναι στα ανοικτά θέματα Ελλάδας – Αλβανίας το …ζήτημα των Τσάμηδων!
Πάλι καλά. Από την άλλη είχαμε τις δηλώσεις του Ερντογάν πως η χώρα του παγιδεύτηκε στη Λωζάνη και έδωσε όλα τα νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα, ενώ όταν αυτός κλάνει στον Τσεσμέ ακούγεται στη Χίο. Αν σ’ αυτά τα ωραία προσθέσετε όσα αράδιασε τις προάλλες ο μπεκρούλιακας της Κομισιόν περί των συνόρων ως τη χειρότερη εφεύρεση των πολιτικών, πάμε για ένα ανοικτό σύστημα. Όχι μόνο για τους Τσάμηδες που φύγανε πριν 70 χρόνια αλλά και για τους παλιότερους. Γιατί να μην επιστρέψουν οι Γότθοι (τι λέει για την εκδίωξη του Αλάριχου το Βερολίνο;), οι Καταλανοί στην Αθήνα, οι Άραβες στην Κρήτη, οι Φοίνικες στην Βοιωτία;…
antifonitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.