Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τα ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΡΗΓΜΑΤΑ της Μεσογειακής Λεκάνης ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ¨ πρώτα;


Jesus Christ Crucifixion on Good Friday Silhouette

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όλοι οι κλέφτες ετοιμάζονται να διαμοιράσουν τα ενεργειακά ιμάτια της Μεσογειακής Λεκάνης με την Ελλάδα πάνω στο ΣΤΑΥΡΙΚΟ ικρίωμα του μνημονιακού Γολγοθά της και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ φαίνεται να τους ετοιμάζει την έκπληξη ΤΟΥ με ένα ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ που θα τους χαλάσει τα σχέδια.

«και ιδού το καταπέτασμα του ναού εσχίσθη απ άνωθεν έως κάτω εις δυο»
ΚΑΙ πάλι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα σώσει την ΕΛΛΑΔΑ με ΘΑΥΜΑ… μετανοείτε και γρηγορείτε αδελφοί.
Εξαντλήσαμε τις ανοχές του Ουρανού και τα οστά των απ αιώνων μαρτύρων της ΠΙΣΤΗΣ και της Πατρίδας τρίζουν.
«Ἐὰν ἡμεῖς σιωπήσωμεν, οἱ λίθοι κεκράξονται» (Λουκ. 19, 40).
Γίνεται αυτό στις δύσκολες μέρες μας με δυσκολεμένους ανθρώπους.
«Τοῦτο δὲ γίνωσκε, ὅτι ἐν ἐσχάταις ἡμέραις ἐνστήσονται καιροὶ χαλεποί·
ἔσονται γὰρ οἱ ἄνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, ἀλαζόνες, ὑπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεῦσιν ἀπειθεῖς, ἀχάριστοι, ἀνόσιοι
προδόται, προπετεῖς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μᾶλλον ἢ φιλόθεοι,
ἔχοντες μόρφωσιν εὐσεβείας, τὴν δὲ δύναμιν αὐτῆς ἠρνημένοι. καὶ τούτους ἀποτρέπου.» Β ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ 3 στιχ. 1-9
Οι λίθοι κεκράξονται και οι ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ κεκράξονται
«Ανησυχία προκαλούν στους Έλληνες σεισμολόγους τα μηνύματα που λαμβάνουν από τη συμπεριφορά του Εγκέλαδου στον ελλαδικό χώρο, αλλά και από την ανάλυση των γεωλογικών ρηγμάτων στη χώρα μας.
Στις εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για «ώριμα ρήγματα» και για «συσσώρευση ενέργειας», επισημαίνουν ότι στατιστικά έχει καθυστερήσει κατά πολύ η εκδήλωση ενός ισχυρού σεισμού και καλούν την πολιτεία να αφυπνιστεί, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα πρόληψης όπως ο προσεισμικός έλεγχος των κτιρίων.
«Το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς να βιώσουμε κάποιον ισχυρό σεισμό, με εξαίρεση την ακολουθία της Κεφαλονιάς, σημαίνει ότι έχουμε συσσώρευση ενέργειας, κάποια ρήγματα είναι ήδη φορτωμένα και αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν», επεσήμανε στην εφημερίδα Realnews ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης.
Επιμένοντας στη δυναμική του ελληνικού χώρου, ο καθηγητής Σεισμολογίας τόνισε πως «υπάρχουν ρήγματα τα οποία φορτώνουν. Τα γνωρίζουμε. Είναι ήδη στα όριά τους. Και κάποια στιγμή θα έχουμε σεισμική, έντονη δράση σε ένα ή περισσότερα από αυτά. Κρούω τον κώδωνα ότι πρέπει να είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα».
Για την «ωριμότητα» των ελληνικών ρηγμάτων μίλησε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας από την Ιταλία, όπου βρέθηκε για να κάνει αυτοψία στην περιοχή που χτυπήθηκε από τον σεισμό.
Όπως ανέφερε «γνωρίζουμε τι συμβαίνει, αλλά συνήθως η φύση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις δικές μας εκτιμήσεις. Άλλα θεωρούμε εμείς ότι θα πράξει και άλλα αυτή επιλέγει να πράξει».
«∆εν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιοι σεισμοί θα επαναληφθούν. Στατιστικά έχει καθυστερήσει ένας ισχυρός σεισμός στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας. Συνεπώς, το αντισεισμικό σύστημα της χώρας θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του αυτή την αρνητική προοπτική», τόνισε στην «R» ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γεράσιμος Παπαδόπουλος. iefimerida.gr
Οι λίθοι κεκράξονται και οι ΑΓΙΟΙ κεκράξονται
«Σήμερα είναι καιρός να ετοιμασθούν οι ψυχές, γιατί, αν συμβή κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνη.
Είθε να μην επιτρέψη ο Θεός να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό, με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάη να σώση τον εαυτό του και θα τραβήξη την πορεία του.
Χρειάζεται πολλή προσοχή, για να μη μας εγκατάλειψη ο Θεός. Οι ψυχές να έχουν κάτι πνευματικό. Αυτό σας τιμάει. Θα γίνη μεγάλο τράνταγμα.
Τόσα σας λέω, τόσο σκληρά έχω μιλήσει! Εμένα κάτι να μου έλεγαν, θα προβληματιζόμουν, θα σκεφτόμουν γιατί μου το είπαν, τι ήθελαν. Γιά να μην πω βράδυα, ένα βράδυ δεν θα κοιμόμουν. Αν δεν έβλεπα τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, δεν θα ανησυχούσα τόσο. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αργότερα θα δυσκολευθήτε πολύ. Δεν με καταλαβαίνετε. Τότε θα με καταλάβετε.»
Απόσπασμα από τις σελίδες 332 -336 του βιβλίου:
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥΛΟΓΟΙ Β΄
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ
«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»
ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από την επικείμενη σύμφωνα με τα προλεχθέντα ¨Επανάσταση¨ των Καταχθονίων Ρηγμάτων της Μεσογειακής Λεκάνης κρατήστε μόνο αυτό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ .
«Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αργότερα θα δυσκολευθήτε πολύ. Δεν με καταλαβαίνετε. Τότε θα με καταλάβετε»
ΚΑΙ πάλι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα σώσει την ΕΛΛΑΔΑ με ΘΑΥΜΑ… μετανοείτε και γρηγορείτε αδελφοί.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.