Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πρόκληση Ερντογάν: εμφανίζεται ως ο ‘Ασαντ της Β Συρίας κι ανακοινώνει : »προχωράμε προς την πόλη Dabiq ».Ερντογάν ο 1ος ο εκπορθητής της Β Συρίας …


Image result for Turquie avancent vers Dabiq

Θράσος πρόκληση Ερντογάν με την ανοχή Διεθνών Οργανισμών και Δύσης.Ο Ερντογάν εμφανίζεται ως ο Άσαντ της Β Συρίας κι ανακοινώνει ότι οι δυνάμεις που υποστηρίζονται από τον τουρκικό στρατό κατοχής προελαύνουν επί συριακού εδάφους κατά της ISIS προς την παραμεθόρια πόλη Dabiq.

Οι τρομοκράτες της αυτοαποκαλούμενης συριακής αντιπολίτευσης υποστηριζόμενες από την Τουρκία προήλασαν το Σάββατο προς μια συριακή πόλη που βρίσκεται κοντά στα τουρκικά σύνορα για να την πάρουν από το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ως πρόεδρος της Β Συρίας ο εισβολέας,κατακτητής εκπορθητής Recep Tayyip Erdogan ο 1ος.
Μετά τις τοποθεσίες Jarablos και Al-Rai (στη Β Συρία), προχωράμε τώρα προς το (…) Dabiq, ανακοίνωσε ο εκπορθητής της Β Συρίας Erdogan ο 1ος στην τηλεόραση από την τουρκική επαρχία Rize, στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας.
Σύμφωνα με το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH), οι  »σύριοι μαχητές » υποστηριζόμενοι από τουρκικά μαχητικά και τανκ κατέλαβαν το Σάββατο το βράδυ μια λοφώδη ζώνη στα ΝΑ του Dabiq και δεν βρίσκονται πλέον παρά 1,5 km από την πόλη.
Η Dabiq αντιπροσωπεύει ένα δυνατό σύμβολο για το Ισλαμικό Κράτος λόγω μιας σουνίτικης προφητείας που αναφέρει ότι αυτή θα είναι ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η έσχατη μάχη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Αλλά η πόλη αυτή καθεαυτή δεν είναι παρά αμελητέας στρατηγικής σημασίας συγκριτικά με τις στρατηγικές πόλεις Raqa στη Συρία και Μοσούλη στο Ιράκ που κατέχει η ISIS.
To Dabiq ομοίως είναι το όνομα του αγγλόφωνου περιοδικού προπαγάνδας της ISIS που δημοσιεύεται στο internet.(©AFP / 15 octobre 2016 19h34)
Αξιωματούχος του FSA δήλωσε ότι μετά τον έλεγχο του Dabiq θ΄άρουμε την πολιορκία του Χαλεπίου.Σήμερα φράξιες του αυτοαποκαλούμενου « Free Army » που βρίσκονται στην ύπαιθρο Χαλεπίου άρχισαν να προωθούνται στα περίχωρα της πόλης Dabiq .Ένας αξιωματούχος της τρομοκρατικής οργάνωσης τουρκικών συμφερόντων Ταξιαρχίας Sultan Murad ο Ahmed Osman δήλωσε ότι οι φράξιες που συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το χωριό Agheilanah ΝΑ του Dabiq κατά την αρχή της επιδρομής.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.