Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΙΣ… ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ!!! (4 βίντεο)


80129972
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια ασταμάτητη έρευνα έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό από διάφορους μη…ορατούς Τούρκους (!!!), που ψάχνουν σε υπαίθριες τοποθεσίες να βρουν κρυμμένες και φυσικά εγκαταλειμμένες ελληνορθόδοξες βυζαντινές ή και υστερότερα κτισμένες εκκλησιές.

Η έρευνα αυτή που γίνεται με σκοπό την ανεύρεση του … «θησαυρού», έχει φέρει όπως θα δείτε στα βίντεο στο φως καταπληκτικά αποτελέσματα και έχει κατακριθεί από μουσουλμανικούς κύκλους και μάλιστα έχουν κατηγορηθεί ότι αυτοί που ερευνούν υπακούουν τις εντολές του…Σατανά!

Γεγονός είναι όπως θα δείτε στα καταπληκτικά βίντεο που μιλούν για κρυφές εκκλησιές, «Saklı Kilise», εμφανίζονγται χαραγμένοι σταυροί, αμυδρά ίχνη από παμπάλαιες τοιχογραφίες, μια αίσθηση της ιερότητας του χώρου ενώ  οι ακριβείς τοποθεσίες σκόπιμα δεν αποκαλύπτονται για ευνόητου λόγους.


Η ανάδυση της ελληνορθόδοξης εκκλησίας στα βάθη της Μικράς Ασίας από τους σημερινούς κατοίκους της.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.