Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Βίντεο)

How close do you live to a nuke YouTube/RealLifeLore (grab from: http://video.metro.co.uk/video/met/2016/12/03/4180655380874151445/480x270_MP4_4180655380874151445.mp4)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Για δύο λόγους οι τοποθεσίες όπου βρίσκονται τα πυρηνικά όπλα θεωρούντο επικίνδυνα για εσάς: Ο πρώτος λόγος είναι η κοντινή απόσταση που βρίσκεστε εσείς και ο δεύτερος λόγος είναι η καταστροφική ισχύς τους.
Αυτοί που έχουν διασπείρει σε πολλές περιοχές σε όλον τον πλανήτη τα περισσότερα πυρηνικά όπλα, ιδίως σε χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία, με όλες τις συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι οι ΗΠΑ.

Το Youtube κανάλι „RealLifeLore“ όπου παρουσιάζει εκπαιδευτικά αποκαλυπτικά βίντεο αποκαλύπτεται ακριβώς σε ποιές περιοχές και σε ποιές ποσότητες υπάρχουν πυρηνικά όπλα καθώς και η καταστροφική τους ισχύ.
Στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να καταλάβετε και να συνειδητοποιήσετε πώς όλα αυτά τα χρόνια ζούμε σε ακτίνα καταστροφής και αφανισμού, από τις  τερέστιες ποσότητες πυρηνικών όπλων που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Στην Ευρώπη έχουμε πυρηνικά οπλοστάσια στην Κολωνία, Βενετία, Ρότερνταμ, Μιλάνο και Βρυξέλες. Επίσης, στην Γλασκώβη, στο Λονδίνο, στην κεντρική Γαλλία , και στην Μασσαλία.

Υπάρχουν περίπου 15600 ατομικές βόμβες σε τοποθεσίες όπου δεν αποκαλύπτονται από αυτούς που τις έχουν εγκαταστήσει για ευνόητους λόγους. Μόνο στην Πετρούπολη της Ρωσίας και στη Μόσχα λέγεται ότι οι Ρώσοι έχουν περί τις 7500 ατομικές βόμβες.
Η τόσο μεγάλη διασπορά των πυρηνικών οπλοστασίων συνθέτει μια βραδυφλεγή εκρηκτική κατάσταση, άκρως απειλητική για όλο τον πλανήτη.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.