Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ… «ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ», Ο ΝΕΟΣ… «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

sakis-rouvas-5701

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Θα έρθει καιρός που θα μας κυβερνούν τα άλαλα και τα μπάλαλα»
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
Μετά τους ποδοσφαιριστές, τους ηθοποιούς γνωστών αποβλακωτικών σίριαλ, τις τηλεπερσόνες με τα μοιραία μάτια και τα ελκυστικά κορμιά της πλαζ, τώρα έχουμε και καινούργιο αστέρι της ελληνικής πολιτικής φαβορί για εκλόγιμη θέση και ίσως αύριο, (τίποτα δεν αποκλείεται) και υπουργός.

Με φοβερό ενθουσιασμό όπως αναφέρεται, ο γνωστός τραγουδιστής-καρδιοκατακτητής, αξιότιμος κ Σάκης Ρουβάς, στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Βόλο έκανε γνωστή την σωτήρια για την πατρίδα απόφαση του να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα που πρώτο δίδαξε το βουλευτιλίκι του glamour.
Όπως αναφέρεται εκεί, βρέθηκε και η πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή, η οποία έβγαλε selfie με τον γνωστό τραγουδιστή. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν τον ενδιαφέρει η πολιτική και αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, απάντησε συγκεκριμένα: εννοείται με ενδιαφέρει η πολιτική και δεν το κρύβω.
Μετά από αυτήν την… συνταρακτική είδηση αναπτερώθηκε το ηθικό των πολιτών αυτής της χώρας. Δεν μένει παρά στις επόμενες εκλογές όταν γίνουν αυτές να σαρώσει σε ψήφους και να κατατροπώσει όλους τους συνυποψήφιους του.
Το σίγουρο είναι πως οι κοπελίτσες που τρέχουν σαν τρελές από πίσω του θα τον ψηφίσουν μαζικά, ενώ αν επρόκειτο για κάποιο βιοπαλαιστή ή κάποιον που έχει ξενυχτίσει προσπαθώντας να βοηθήσει αυτόν τον δύσμοιρο τόπο και να ενημερώσει τον λαό, θα τον μαυρίσουν ανεπανάληπτα.
Α ρε κατακαημένη μνημονιακή Ελλάδα!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.