Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

CIA εναντίον Trump


15451152_697364563772700_432043007_n

στη Σερβία ….
Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η CIA εξέδωσε μυστική αναφορά ότι η Ρωσία επενέβη στο να εκλεγεί ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.
Η έκθεση αυτή βγήκε ώρες μετά την ανακοίνωση του Ομπάμα που έδωσε εντολή να εξεταστούν οι υπόνοιες ότι η Ρωσία αποπειράθηκε να ανακατευθεί στις προεδρικές εκλογές.Οι αρχικές κατηγορίες ότι η Ρωσία επένδυε να βγει ο Τραμπ προήλθαν από την καμπάνια της Κλίντον που αποκάλεσε τον Τραμπ στην τελευταία της τηλεμαχία προεκλογική « μαριονέτα του Πούτιν’.Το FBI που ξεκίνησε τις έρευνες αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε καμιά ένδειξη για ανάμειξη της Ρωσίας και δεν προθυμοποιήθηκε να εκδώσει δήλωση που να στηρίζει αυτές τις κατηγορίες.
Η CIA πρόσφερε από την πλευρά της κάποιες μη πραγματικές ενδείξεις απλώς αναφερόμενη σε ανώνυμα πρόσωπα αναμεμειγμένα σε αρχεία WikiLeaks που φαίνονται κατά κάποιν τρόπο κοντινά με τη ρωσική κυβέρνηση.ΤαWikiLeaks απέρριψαν εδώ και καιρό ότι η Ρωσία ήταν η πηγή αυτών των αρχείων.Στην ουσία αυτή η διαμάχη του Τραμπ και της CIA αντικατοπτρίζει τη διαμάχη τους για το συριακό καθώς η CIA για χρόνια ενδιαφερόταν για την επιβολή αλλαγής καθεστώτος στη Συρία χωρίς να ενδιαφέρεται για την πραγματική αιτία του πολέμου που είναι το Ισλαμικό Κράτος ενώ ο Τραμπ αντίθετα έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να πάψει το CIA -σαουδαραβικό πρόγραμμα εξοπλισμού των σύριων ανταρτών και να επικεντρωθεί στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους. Έχει δηλώσει ότι ενδέχεται να συνεργαστεί με τη Ρωσία σε επιχειρήσεις κατά της ISIS.15497893_697374550438368_1222595227_n
Όλες αυτές οι φημολογίες της CIA στοχεύουν στο να πλήξουν τη δημόσια εικόνα του καθώς ότι και να θέλει να κάνει ο Τραμπ με σεβασμό προς τη Ρωσία θα υπάρχει μια σκιά σε αυτόν.Η μεταβατική ομάδα του Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι αυτοί δεν είναι παρά οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι ο Σαντάμ Χουσείν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής. antiwar 10.12.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.