Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Kρεμλίνο: η απόφαση των USA να στείλουν όπλα στους »αντάρτες » στη Συρία αποτελεί μια παγκόσμια απειλή.


Kremlin

Aν οι τρομοκράτες στη Μ Ανατολή προμηθευθούν πυραύλους εδάφους αέρος αυτό θα είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της απόφασης των ΗΠΑ ν΄ άρει τους περιορισμούς για παράδοση όπλων στη Συρία προειδοποίησε το Κρεμλίνο.

Ο Dmitri Peskov, ο εκπρόσωπος τύπου του ρώσου προέδρου Vladimir Poutine, σχολίασε αυτή την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη την απόφαση του Barack Obama για άρση των επίσημων περιορισμών επί της χορήγησης όπλων,πυρομαχικών και στρατιωτικού υλικού στους συμμάχους των ΗΠΑ στην αντιτρομοκρατική μάχη στη Συρία.
Ο Peskov εκτιμά κυρίως ότι αυτό το μέτρο δύναται να έχει βαρύτατες συνέπειες. « Επί αυτού του ζητήματος οφείλουμε να επιχειρήσουμε να κατανοήσουμε πολύ προσεκτικά τον αρχικό σκοπό,τις προθέσεις και τις λεπτομέρειες της απόφασης. Ασφαλώς το χειρότερο αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα ήταν διάφοροι τύποι όπλων συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων εδάφους-αέρος να πέσουν στα χέρια των τρομοκρατών. Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις και αντιπροσωπεύει μια απειλή όχι μόνο για την περιοχή αλλά ομοίςω γαι όλες τις χώρες του κόσμου », τόνισε.
Ο Peskov πρόσθεσε ότι το μέτρο αυτό του Ομπάμα αποτελεί μια απειλή για τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις.« Ασφαλώς διαθέτουμε μέσα προστασίας. Αυτά είναι τεχνολογίες πολύ προηγμένες αλλά υπάρχουν προφυλάξεις που θα έπερεπε να πάρουν οι πιλότοι υπό αυτές τις συνθήκες.Ο κίνδυνος είναι πάντα υψηλός », συμπερανε.Ο Barack Obama ήρε την Πέμπτη τους περιορισμούς αναφορικά με τη χορήγηση όπλων στη Συρία.Ένα σχετικό υπόμνημα κοινοποιήθηκε στο Πεντάγωνο και στο ΥΠΕΞ.sputnik 9.12.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.