Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΟΗΕ: Να απλωθούν και στην ηπειρωτική Ελλάδα οι μετανάστες
Έκκληση από τα Ηνωμένη Έθνη για τον εποικισμό της χώρας.
Για την τάχιστη αποσυμφόρηση των νησιών, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας Έιντριαν Έντουαρντς  παρότρυνε τις ελληνικές αρχές να στείλουν μαζικά τους μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα.

Αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο κατασκευής νέων δομών δομών σημείωσε:
«Η κατάσταση στη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Οι καθυστερήσεις στη διαδικασία ταυτοποίησης των πλέον ευάλωτων αφιχθέντων και στην καταγραφή τους έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υπερσυγκέντρωσης προσφύγων στους νησιωτικούς καταυλισμούς».
Ως εκ τούτου η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ζητάει πλέον από την ελληνική κυβέρνηση να διοχετεύσει με πρόσφυγες όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, προτάσσοντάς το ως θέμα επιτακτικής ανάγκης.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.