Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Τον φονιά του Σολωμού θα τον εκδώσει ο Ερντογάν; Δεν ξεχνάμε…Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Μπορεί ο σουλτάνος να εξοργίστηκε με την Ελλάδα, η οποία σεβόμενη τους νόμους δεν εξέδωσε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που διέφυγαν μετά το πραξικόπημα. Τι θα κάνει, όμως, τώρα που η Γερμανία θα δώσει πολιτικό άσυλο σε 40 στρατιωτικούς που υπηρετούσαν στο ΝΑΤΟ;

Τώρα που ο Γενικός Επιτελάρχης κάνει βόλτες στα Ιμια για να μας τρομάξει, ας του κάνουμε μια πρόταση. Ας μας δώσουν τον Κενάν Ακιν που σκότωσε άνανδρα τον ήρωα Σολωμό Σολωμού και να του δώσουμε τους 8 δικούς τους. Τι θα μας απαντήσει για το αίτημα αυτό; Βέβαια, ακόμα  η Interpol που τον καταζητεί δεν κατάφερε να τον εντοπίσει στα κατεχόμενα, όπου ζει και βασιλεύει!
Αλλά πρέπει κάποτε κι εμείς να υψώσουμε τη φωνή μας. Με τις συνεχείς υποχωρήσεις μας δεν κερδίζουμε τίποτα. Ο μεγάλος Πέρσης φιλόσοφος Τζελαλεττίν Ρουμί, στο μνημειώδες έργο του Μεσνεβί αναφερόμενος στους Τούρκους λέει: ¨Αν ο Τούρκος σε αγαπήσει θα σου κόψει μόνο το χέρι, αν σε μισήσει θα σε σκοτώσει¨.  Καταλαβαίνουμε λοιπόν με ποιους είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε.
militaire.gr

1 σχόλιο:

  1. Υπεροχη προταση να μας στειλουν τον εγκληματια
    για να παρουν τα ΜΕΜΕΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.