Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Οι “πόζες” του Ακάρ με φόντο τα Ίμια! Ψυχολογικές επιχειρήσεις “θέατρο” από τους Τούρκους
Τα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν μεγάλη σημασία στα όσα έγιναν το πρωί στα Ίμια. Όπως μετέδωσε ο συνάδελφος δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης ,οι Τούρκοι είχαν στείλει κάμερες στην Αλικαρνασσό για να μαγνητοσκοπήσουν στην επιβίβαση του Τούρκου Αρχηγού ΕΔ Χ.Ακάρ στην πυραυλάκατο που συνόδευσε τα φουρκωτά μέχρι τα Ίμια.

Οι φωτογραφίες είναι από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας.
Tην ώρα που τα φουσκωτά έφθασαν στα Ίμια πάνω από τις βραχονησίδες πετούσε ελικόπτερο που μαγνητοσκοπούσε τα πάντα.
Πρόκειται ασφαλώς για πρόκληση που έχει το χαρακτήρα “ψυχολογικών επιχειρήσεων”. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με τους Τούρκους. Ακόμη και να δούμε τον στρατηγό Ακάρ να ανεβαίνει στα Ίμια. Μόνο και μόνο για να προκαλέσει και να οδηγήσει την κατάσταση στ΄ άκρα.
Όλα τα σενάρια με την Τουρκία είναι πλέον ανοιχτά. Δεν πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ούτε με φόβο, ούτε με κόμπλεξ. Δεν πρέπει όμως και να “τσιμπήσουμε” εύκολα σ΄  όσα προσπαθεί να μας παρασύρει. Αυτή τη φορά τις εξελίξεις και την όποια κλιμάκωση της κατάστασης ΕΜΕΙΣ πρέπει να την ελέγχουμε. Ας αφήσουμε τον Ακάρ και τους κομάντος του να κάνους….γυρίσματα κι ας σπεύσουμε να κινηθούμε και σε διπλωματικό αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε,ούτε να υποτιμάμε ότι ο νόμος και το δίκαιο είναι με τη δική μας πλευρά. Αυτό συνεπάγεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες,μέτρα και ενέργειες που επιβάλλονται να γίνουν σ΄όσους παραβαίνουν τη νομιμότητα.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.