Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ


d-3

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Για εκατοντάδες χρόνια υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει μίσος και πολιτικές εντάσεις μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων. Τα προβλήματα μεταξύ των δύο αυτών εθνών είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχουν καθόλου φιλικές σχέσεις μεταξύ τους πόσο μάλλον ενδόμυχες, ενώ όταν συναντιούνται έξω αλλάζουν δρόμο.

Στο όνομα αυτής της ισραηλινό-παλαιστινιακής διαμάχης, η Ισραηλινή συγγραφέας Ντορίτ Ραμπινγιαν(Dorit Rabinyan) εξέδωσε το βιβλίο Borderline το οποίο απαγορεύτηκε από τη Ισραηλινή κυβέρνηση λόγω της περιγραφής μιας ερωτικής ιστορίας μεταξύ ενός Παλαιστίνιου καλλιτέχνη και μιας Ισραηλινής συγγραφέα.
Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις ιδιαίτερα από μια ομάδα ακτιβιστών του περιοδικού Time Out Tel Aviv οι οποίοι δημιούργησαν μια «όμορφη» παρουσίαση σε μορφή βίντεο. Συγκεκριμένα, ως ανταπάντηση στην κυβέρνηση, κάλεσαν έξι ισραηλινό-αραβικά ζευγάρια, ετεροφυλόφιλα και ομοφυλόφιλα, να φιληθούν μπροστά στην κάμερα για να δείξουν την «δύναμη της αγάπης».
Παρόλο που αυτό φαίνεται σαν μια αθώα προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η σύγκρουση μεταξύ των δύο λαών στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει άλλο ένα τέχνασμα τις Νέας Τάξης για να θολώσει τα πράγματα και να προωθήσει την πολτοποίηση των λαών.
JewsArabsKiss3

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι υπάρχει ανάγκη για περεταίρω αλληλοκατανόηση μεταξύ των ανθρώπων διαφόρου χρώματος, θρησκείας κλπ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται στο βωμό της θυσίας των δογμάτων της αληθινής θρησκείας και της πίστης. Διαφορετικά, η αγάπη αυτή προς τον συνάνθρωπο είναι μια αγάπη βασισμένη στο ψέμα και στις αυταπάτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
JewsArabsKiss8
Παρακάτω, μια ομάδα νέων έκανε ένα πείραμα βάζοντας δύο εβραιομουσουλμανικά ζευγάρια να περπατήσουν στους δρόμους προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Ενώ πολλοί αντέδρασαν αρνητικά, υπήρχαν και κάποιοι που θεώρησαν αυτές τις σχέσεις ως ένα πολύ καλό παράδειγμα πως οι δύο αυτές θρησκείες δύνανται να συμβιώσουν αρμονικά και να συνάψουν σχέσεις γάμου.

Άλλο ένα παράδειγμα λοιπόν της Νέα Τάξης για την συνύπαρξη πολλαπλών θρησκειών μαζί ως προετοιμασία για την τελική έλευση της μιας Παγκόσμιας Θρησκείας.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.