Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βashar al Assad: H πλειοψηφία των ευρωπαικών κρατών υποστήριξαν τους τρομοκράτες εις βάρος και των συμφερόντων των λαών τους.


%ce%ba%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%be%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%be%cf%83

Ο Bachar al-Assad δέχθηκε σήμερα στη Δαμασκό μια κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του Βελγίου μ΄επικεφαλή τον Filip Dewinter.Η βέλγικη αντιπροσωπεία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι « η εκρίζωση της τρομοκρατίας στη Συρία θα βοηθήσει προφανέστατα στον περιορισμό της προπαγάνδισής της σε όλον τον κόσμο».
L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes assises, costume et intérieur
O σύριος πρόεδρος Βashar al-Assad δήλωσε ότι από την αρχή της  κρίσης η πλειοψηφία των ευρωπαικών χωρών υιοθέτησε μια ανορθολογική πολιτική και κατέληξαν ν΄αυτοαπομονωθούν και να περιορίσουν τον ρόλο που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σε αυτό το  σκοπό. « Αυτές οι χώρες έθιξαν τα συμφέροντα των λαών τους δια της υποστήριξής τους στα  δίκτυα που διαπράτουν κάθε μορφής τρομοκρατία κατά του συριακού λαού».%ce%ba%cf%88%cf%83%ce%b9%ce%b7%cf%88%ce%b7%ce%b9%cf%83
Υπονόησε κάποιους δυτικούς πολιτικούς που εργάζονται για να πετύχουν στις εκλογές και όχι υπέρ του δημόσιου συμφέροντος των χωρών τους και των λαών τους « κάτι που δημιούργησε ανορθολογικές πολιτικές έναντι σε κάποια ζητήματα και υπονομεύει το ρόλο και τη θέση της ΕΕ μέσα στον κόσμο  », συμπέρανε ο al-Assad.sana 6.2.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.