Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ…. ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ!

1putin-nato-surekli-rusya-yi-provoke-ediyor-8570740

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την έντονη οργή του προέδρου της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, περιγραφούν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ με την επισήμανση ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα μόλις βήμα πριν πατήσει το «κουμπί» και τότε… όποιον πάρει ο χάρος!

putin-nato-surekli-rusya-yi-provoke-ediyor-8570569
Όπως αναφέρεται, ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στις τελευταίες κινήσεις του ΝΑΤΟ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην βορειοατλαντική συμμαχία, κατηγορώντας την ότι συνεχώς προσπαθεί να προβοκάρει την Ρωσία και ότι κινείται με πρωτοφανή προκλητικό τρόπο.
Μηλωτής σε συγκέντρωση Ρώσων διπλωματών που υπηρετούν στο εξωτερικό, ο Πούτιν τόνισε πως η Ρωσία είναι έτοιμοι να υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα συμφέροντα της και ότι δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που διαθέτει για αυτόν τον σκοπό.
Πάντως ερωτήματα προκαλεί η στάση του ΝΑΤΟ την ίδια ώρα που η νέα αμερικανική κυβέρνηση κινείται σε αντίθετη τροχιά προς εξομάλυνση των σχέσεων με την Ρωσία.
Κάποιοι φαίνεται πως… θέλουν να πατήσει το…κουμπί!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

5 σχόλια:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.