Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ, (βίντεο)

th

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Ουγγαρία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004, αλλά όπως φαίνεται εκεί δεν αντιλαμβάνονται την συμμετοχή τους στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη όπως την αντιλαμβάνεται το… «φωτισμένο» ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Έτσι, παρά τις επανειλημμένες έντονες προειδοποιήσεις των Βρυξελλών και της ίδιας της κ Μέρκελ, έχει αντιταχτεί στην πολιτική των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και ιδίως κατά της αποδοχής της ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη, προασπίζοντας την κοινωνική συνοχή και τα συμφέροντα του πληθυσμού της.
AppleMarkAppleMark
Αλλά δεν έφτανε αυτό. Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Ούρμπαν, που τελευταία δέχτηκε στην Βουδαπέστη τον Πούτιν φέρνοντας την Μέρκελ στα… κάγκελα, προχώρησε ακόμα περισσότερο περιφρονώντας ουσιαστικά κάθε απειλή από το ευρωπαϊκό κατεστημένο.
Όπως αναφέρεται, ο Βίκτωρ Ούρμπαν ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέουσώματος επίλεκτων από 3000 ενόπλους για να προασπίσει τα σύνορα της χώρας του από κάθε προσπάθεια διείσδυσης ισλαμιστών και μουσουλμάνων λαθρό.
_94650223_p04symtm
Όπως δήλωσε στο BBC, «πάνω από όλα θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της χώρας μας από κάθε επιβουλή και δεν θα υποταχτούμε στις ευρωπαϊκές απειλές για το τεράστιο ζήτημα των μουσουλμάνων λαθρό».
Φυσικά και.. δεν φτουράει μπροστά στους δικούς μας «υπέροχους» πολιτικούς. Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.