Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ

1928808

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πράγματι σκάνδαλο με ανυπολόγιστες συνέπειες αποτελεί η υπερψήφιση από Έλληνες βουλευτές πρόταση του ευρωκοινοβουλίου που επιτρέπει τον Καναδά να χρησιμοποίει τον μέχρι σήμερα αποκλειστικό τίτλο της φέτας από το παραδοσιακό ελληνικό τυρί.

spiraki-kaili
Μετά από αυτή την ψηφοφορία θα δούμε και φέτα Καναδά, χάριν των Ελλήνων παχυλά αμειβομένων ευρωβουλευτών που ψήφησαν κατά των ελληνικών συμφερόντων, σε ένα υψίστης σημασίας θέμα για την ελληνική οικονομία που στενάζει μνημονιακά.
Οι…. Ελληνόφωνοι αυτοί ευρωβουλευτές που ψήφησαν υπέρ του Καναδά και εναντίον της Ελλάδας και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται, είναι οι εξής :
ΝΔ: Μαρία Σπυράκη,
Μανώλης Κεφαλογιάννης,
Ελίζα Βόζεμπεργκ,
Γιώργος Κύρτσος,
Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ποτάμι : Γεώργιος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος.
ΠΑΣΟΚ: Εύα Καϊλή.
Εναντίον ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Λαϊκής Ενότητας και του ΚΚΕ.
Καμαρώστε τους, ειδικά όσοι τους ψήφησαν για να ψηφίζουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας! Τουλάχιστον για το «εργο» τους πληρώνονται καλά!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.