Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Οι Τούρκοι απειλούν για τα Ίμια «Θα σας χτυπήσουμε»
Ο κυβερνητικός βουλευτής της Σμύρνης Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας του τουρκικού Κοινοβουλίου, απείλησε την Ελλάδα ότι θα δεν θα διστάσει η Τουρκία να επιτεθεί στα Ίμια.

«Το 1996 σωθήκατε χάρη σε έναν δειλό ναύαρχο, μην παίζεται μαζί μας το παιχνίδια των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε» απείλησε, σύμφωνα με το Haber 3.
«Το 1996 η πρωθυπουργός Τανσού Τσιλέρ είχε δώσει εντολή να βυθιστούν τα ελληνικά πλοία στα Ίμια. Ο διοικητής του ναυτικού εκείνη την εποχή δείλιασε να το κάνει, Από εκείνη την ημέρα συνεχίζεται η δυστροπία των Ελλήνων, αφού δεν εφαρμόσθηκε εκείνη η πολιτική απόφαση. Αλλά, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι η Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του ’96. Προειδοποιώ την Ελλάδα. Το 1996 σώθηκαν χάρη στη δειλία του ναυάρχου. Με τα Ίμια μην παίζετε παιχνίδια μαζί μας, θα σας χτυπήσουμε».
Αφορμή για τα σχόλια αυτά στάθηκε η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στα Ίμια, όπου από το ελικόπτερο πέταξε στη θάλασσα ένα στεφάνι για τους νεκρούς των Ιμίων. Αυτό εξόργισε τον Τούρκο που έγραψε τα προαναφερόμενα στο Twitter.

Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.