Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο Donald Trump υπερασπίζεται τον Πούτιν,ελπίζει ότι η Ρωσία θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της ISIS και λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν »πολλούς δολοφόνους. »


%ce%basjisdjo9

O Donald Trump σε συνέντευξή του στο Fox News που θα μεταδοθεί την Κυριακή όταν ο δημοσιογράφος Bill O’Reilly τον ρωτάει αν σέβεται τον Πούτιν  Poutine, που κατά το παρελθόν τον εγκωμίαζε απάντησε ότι  « τον σέβομαι αλλά σέβομαι πολλά άτομα , « , είπε στα απoσπάσματα που μεταδόθηκαν το Σάββατο.
« Αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαδίζω με αυτόν. »
Και συνέχισε : « Λέω ότι είναι καλύτερο να συμπορευτούμε με τη Ρωσία παρά όχι και αν η Ρωσία μας βοηθήσει κατά του Ισλαμικού Κράτους που είναι η μεγαλειώδης μάχη και κατά  της ισλαμικής τρομοκρατίας παντού στον κόσμο… αυτό είναι καλό. »
« Αλλά ούτως ή άλλως ο Πούτιν είναι ένας δολοφόνος , » παρεμβαίνει ο O’Reilly.
« Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι « , ανταπαντά ο Donald Trump, « εμείς έχουμε πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε η χώρα μας είναι τόσο αθώα; »
To απόσπασμα του βίντεο κόβεται πριν ο αμερικανός πρόεδρος συνεχίσει την αιτιολόγηση του.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.