Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

“Βαλκανικός Πόλεμος αν καταρρεύσει η ΕΕ” λέει ο τρομολάγνος Γιούνκερ!




Ανεύθυνα και επιπόλαια ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ “απειλεί” με “Βαλκανικό Πόλεμο” σε περίτπωση που η ΕΕ διαλυθεί! Τίποτα δεν αποκλείεται στον σημερινό κόσμο ,αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε δυο πράγματα που μάλλον διαφεύγουν από τον Ζαν Κλοντ:

•Ο πλαντήτης γη υπήρχε πολύ πριν την ΕΕ.
•Επί “ευρωπαϊκής ενοποιήσεως” στα Βαλκάνια,μια χώρα που λεγόταν Γιουγκοσλαβία, διαλύθηκε, με τη Γερμανία να πρωταγωνιστεί στην “θανάτωσή” της.
Που θυμήθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον Βαλκανικό Πόλεμο;
Προειδοποίησε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ να μην ενθαρρύνει τις χώρες της ΕΕ να εγκαταλείψουν την Ένωση γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ένας “Βαλκανικός Πόλεμος”.
Την τρομολαγνική πρόβλεψη -ειδικότητς των Ευρωπαίων αξιωματούχων- την έκανε σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα Financial Times.
Είπε μάλιστα ότι μετέφερε αυτή την εκτίμηση  στον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες, τον περασμένο μήνα.
Τι ακριβώς του είπε με αφορμή την υποστήριξη Τράμπ στο Brexit:
 “Είπα στον αντιπρόεδρο: μην τα λέτε αυτά, μην προσκαλείται τους άλλους να φύγουν, επειδή αν καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχετε ένα νέο πόλεμο στα δυτικά Βαλκάνια”.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιούνκερ προέβλεψε και τη σίγουρη αποτυχία του Brexit.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.