Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε και δεν σταματάει. Και η κάρα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ θα λειτουργηθεί μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ




Απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα –
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ζυγιάζει η ώρα που οι Νεομάρτυρες Άγιοι μας μετά την Άλωση θα τιμηθούν δεόντως μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Τώρα ξημερώνει –νυκτώνει και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε, λες και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κολόβωσε τις μέρες για να περάσει ποιο εύκολα η δαιμονική μπόρα και ο πνευματικός τυφώνας.
Εδώ μέσα, ξύπνησαν οι Εφιάλτες, οι Νενέκοι και ο Πήλιος Γούσης και πυροβολούν το φιλότιμο, το χαμόγελο και την Ελληνική ψυχή.

Τόσοι πολλοί που πολλαπλασιάστηκαν στις μέρες μας από το σαπρό φράγκικο χρήμα, στολίστηκαν και έγιναν ψευτοάρχοντες και ψευτοαφεντικά σε μια χώρα που το δένδρο της ελευθερίας καρπίζει όλες τις εποχές.
Όλοι αυτοί ταμπουρώθηκαν στα ταμπούρια της προδοσίας και πυροβολούν αδιάκριτα ότι Ελληνο –Ορθόδοξο κινείται στο οπτικό τους πεδίο.
Και μαζί τους και οι τουρκαλάδες και οι αλβανοί ξαναβρήκαν πάλι την ευκαιρία, όπως συνήθως έκαναν από παλιά να θέλουν να πετσοκόψουν τα κυριαρχικά δικαιώματα μας.
Και δεν γνωρίζουν όλα αυτά τα ζοντόβολα ποιος είναι ο πραγματικός Έλληνας-Ορθόδοξος-Ρωμηός.
Σήμερα οι ευαίσθητες συνοριογραμμές και ακτογραμμές της πατρίδας μας φρουρούνται από τις χορείες των Νεομαρτύρων μετά την Άλωση Αγίων μας με ΓΕΕΘΑ την Αρχιστράτηγο Υπεραγία Θεοτόκο.
Τι τρέχει αυτές τις ώρες;
«Πώς ολλανδικές εκλογές και Τουρκία πάνε πίσω τη διαπραγμάτευση.
Οι επικείμενες εκλογές στην Ολλανδία και η συνδυασμένη υψηλής έντασης κρίση με την Τουρκία έχει «παγώσει» κάθε συζήτηση στις Βρυξέλλες. Ακόμα και τα σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ελληνικό πρόγραμμα έχουν μπει στο… περιθώριο.» capital.gr/ 14 Μαρτίου 2017
Ερεθίζουν οι Δυτικοί τον τούρκο για να στραφεί εναντίων μας πιο γρήγορα.
Δεν τον θέλουν σουλτάνο με αυλή και πάνε να πειράξουν την υδάτινη αυλή του Αρχιπελάγους μας ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τώρα τούρκοι και τοκογλύφοι έχουν συντονιστεί ταυτόχρονα εναντίον της Ελλάδος, «φως φανάρι»
Προσωπικά όσα συμβαίνουν σήμερα τα αρθρογραφήσαμε προ διετίας όταν ισχυριζόμασταν ότι «τούρκοι και τοκογλύφοι προθερμαίνονται» δεχόμενοι τον χλευασμό αυτών που σήμερα βλέπουν τα γεγονότα όπως τα καθορίζει ο η ψυχοπαθολογία του κ. Ερντογάν.
Και ο ψυχισμός του υποψήφιου Σουλτάνου είναι άπαικτος.
«Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο: «Ο Αλλάχ έρχεται στην Τουρκία για να την οδηγήσει στην τελική μάχη στην οποία θα καταστραφεί η Χριστιανοσύνη»
ο βουλευτής Sevki Yılmaz, αρθρογράφος του φιλοκυβερνητικού καναλιού Yeni Akit TV, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των «κοσμικών» Τούρκων πολιτών μιλώντας για την εμφάνιση ενός νέου «μεγάλου» προφήτη αναφέροντας κάποιες περίεργες δημοκρατικές εκτροπές στην Τουρκία.
Ο Γιλμάζ συνέχισε εκπλήσσοντας τους πάντες είπε : «… Όλοι οι καταπιεσμένοι άνθρωποι στη γη χρειάζονται την Τουρκία … Η Τουρκία έχει γίνει «το σπίτι του Αλλάχ», ενώ οι Τούρκοι θα πολεμούν με τους άπιστους «Ababeel».
«Η Χαντίθ από τον προφήτη Μωάμεθ πρόκειται να εκπληρωθεί με τη νίκη του Ερντογάν στις 16 Απριλίου», είπε ο ίδιος.» pentapostagma.gr/ 13 Μαρτίου 2017
Να γιατί οι φοβισμένοι τούρκοι ανέσυραν δικές τους «προφητείες»
Είναι καταφανές το γεγονός ότι τα λεγόμενα-ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ έκαναν τόση ζημία στους Τούρκους πριν ακόμα τυχόν εμπλακούμε μαζί τους.
Για αυτό μπήκαν μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τον περασμένο Ιούνιο ένα μήνα πριν το πραξικόπημα και θέλησαν να βεβηλώσουν το ιστορικό και πολιτισμικό αυτό μνημείο.
Τότε αρθρογραφήσαμε λέγοντας ότι «με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ οι τούρκοι δείχνουν ΑΙΓΑΙΟ» και αυτό κάνουν σήμερα.
Μόλις όμως πάνε να πειράξουν το ΑΙΓΑΙΟ θα χάσουν και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Μπροστάρης στην σημερινή αγωνιώδη προσπάθεια της Ελλάδος να αναχαιτίσει την ισλαμική λαίλαπα είναι ο Πρωτομάρτυρας-Νεομάρτυρας μετά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως , ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ο Νεοφανής .
Είναι αυστηρός και δεν χαρίζεται σε κανένα, πόσο μάλλον στους τούρκους τζιχαντιστές διότι το μαρτύρια του Ένηπτου Λόφου των Καρυών της Θερμής Λέσβου ήταν προδρομικά της δαιμονικής απανθρωπιάς του τζιχάντ.
Κοιτάξτε την ευεργεσία του Ουρανού στις ημέρες μας!!! που μας χαρίζει την γνήσια παρουσία ενός Ρωμιού Οσιομάρτυρα που είναι ένας από τους συνδετικούς κρίκους της Ιστορίας του Ορθόδοξου Γένους για να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια της Ρωμαίικης ιστορικής συνέχειας και παράδοσης μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Ένας τέτοιος πραγματικά Άνθρωπος της πονεμένης Ρωμιοσύνης που έζησε την προσφυγιά εκείνων των ρημαγμένων χρόνων, και δεν κατέφυγε στην εφησυχάζουσα ασφάλεια της Δύσης, όπως προτίμησαν να κάνουν άλλοι εκκλησιαστικοί της εποχής εκείνης , αλλά επέλεξε να σταθεί ακλόνητος παρηγορητής δίπλα στον κατατρεγμένο Ρωμαίικο λαό.
Στο τέλος του Μαρτυρίου του πέταξε η αγία ψυχή του και γιόμισε ο Ουρανός με Φως γιατί εισήλθαν μέσα στο ΦΩΣ οι πρώτοι Νεομάρτυρες μετά την άλωση της Βασιλεύουσας, ανοίγοντας τον επουράνιο χορό των ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ του Γένους μας μέχρι και την στιγμή της Παλιγγενεσίας του 1821.
Έτσι ο Άγιος Ραφαήλ έγινε ο μπροστάρης και ο πρωτοχορευτής σε χορό πρωτόγνωρο και Άγιο ανάμεσα σε οσιομάρτυρες και μάρτυρες και ομολογητές της αγιοπνευματικής σοδειάς των δίσεκτων χρόνων της Βάρβαρης Τουρκοκρατίας που πρέσβευαν ικετευτικά ενώπιον του Θρόνου του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για την λευτεριά του Γένους των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών.
Και πράγματι ο ΘΕΟΣ του Κολοκοτρώνη και των κατατρεγμένων Ρωμιών έβαλε την υπογραφή του για ξεκινήσει η πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ανήμερα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ της Υπεραγίας Θεοτόκου Μητρός ΤΟΥ με σκοπό να την ολοκληρώσει με το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.
Αυτό δεν μας λέει και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έχοντας την άνωθεν πληροφορία και ο πολύς Βυζαντινολόγος Στηβ Ρανσιμαν έχοντας την λογική προσέγγιση μέσα από την ιστορία.
Οι πρώτοι που θα εισέλθουν μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα είναι οι Νεομάρτυρες της τουρκοκρατίας για να τιμηθούν δεόντως από το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα γιατί πότισαν με το αίμα και το μαρτυρίου τους το δένδρο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και της Παλιγγενεσίας.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.