Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΚΟΥΡΔΟΙ, ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ… «ΑΝΟΙΧΤΕΣ» ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

xOS7W_1488199509_01

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ραγδαίες και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για την Άγκυρα διαφαίνονται στο μέτωπο του Menbiç στην Συρία, καθώς τα τουρκικά στρατεύματα έχουν βρεθεί αιφνιδίως αντιμέτωπα με τους Αμερικανούς, τα συριακά στρατεύματα που ενισχύονται από τους Ρώσους και τους Κούρδους, που συνεργάζονται με τους Αμερικανούς.

munbic-te-bayrak-savasi-abd-rusya-ve-turk-bayraklari--8674746
Χαρακτηριστικό είναι πως οι αμερικανικές, ρωσικές και κουρδικές σημαίες, μαζί με τις σημαίες του συριακού καθεστώτος, βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις τουρκικές σημαίες, σε μια καυτή γραμμή όπου όλα είναι πιθανά καθώς η Άγκυρα έχει δηλώσει ότι θα προελάσει εναντίον των Κούρδων στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ. οι Ρώσοι με μια αιφνιδιαστική κίνηση ώθησαν τον συριακό στρατό να προελάσει σε μέτωπο με τους Τούρκους και παράλληλα οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν πιθανή τουρκική επίθεση.
Πίσω από όλους αυτούς καραδοκούν και οι Κούρδοι. που έχουν ορκιστεί να…πιουν τουρκικό αίμα
Σίγουρα θα το καλοσκεφτούν στην Άγκυρα να προχωρήσουν στο ηφαίστειο που λέγεται Menbiç.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.