Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ :ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕ… ΠΑΠΙΚΟ ΙΕΡΕΑ!


MITROP CHISOSTOMOS MESSINIAS

Την ίδια ώρα που διώκονται ιερείς που διέκοψαν την μνημόνευση του Οικουμενιστού Άνθιμου Θεσσαλονίκης, ο οικουμενισμός οργιάζει σε άλλες μητροπόλεις, όπως της Μεσσηνίας.
Διαβάζουμε πως ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος Δασκαλάκης, στις 4-12-2016 ημέρα Κυριακή, παρέστη προσωπικά, συμπροσευχήθηκε και πραγματοποίησε εκκλησιαστική ομιλία κατά τη λειτουργία του παπικού ιερέα, κ. Γεωργίου Ντάγκα, στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου, που βρίσκεται έναντι του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και τον οποίο έχει… παραχωρήσει για την τέλεση παπικών λειτουργιών.

67809
Το ενδιαφέρων είναι ότι ο εν λόγω παπικός ιερέας ήταν πρώην Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, που είχε χειροτονηθεί από τον μακαριστό Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παντελεήμονα Β΄ (τον Χρυσοφάκη) και του οποίου πνευματικός πατέρας ήταν ο νυν επίσης οικουμενιστής Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, τότε Πρωτοσύγκελλος της ίδιας Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Ο παπικός ιερέας κ. Γεώργιος Ντάγκας έχει καθαιρεθεί από το εκκλησιαστικό δικαστήριο της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η καθαίρεσή του τεκμηριώνεται από το επίσημο περιοδικό του ίδιου Πατριαρχείου με τίτλο «Ορθοδοξία, τεύχος Γ΄, Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2006, σελ. 445-446, ως εξής.
Να σημειώσουμε πως ο νυν μητροπολίτης Μεσσηνίας έχει στο παρελθόν δηλώσει ευθαρσώς πως… όποιοι δεν αναγνωρίζουν πως οι παπικοί είναι εκκλησία, δεν.. είναι χριστιανοί!!!
Μάλιστα!
Πηγή Ιστολόγιο Κατάνυξη
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΙ??ΚΥΡΙΕ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΕΙΤΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΣΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......https://www.youtube.com/watch?v=UgKjrnVXUtE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.