Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

“Βρωμάει” η υπόθεση με τα όπλα σε μιναρέ της Ξάνθης! Που πάνε να μας μπλέξουν
“Βρωμάει” πολύ η υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν σε μιναρέ του χωριού Ηλιόπετρας της Ξάνθης! Οι ελεγχόμενοι από το τουρκικό προεξενείο σπεύδουν να “γράψουν σενάριο συνωμοσίας” με πολύ από…Γκιουλέν!

Η ψευδομουφτεία Ξάνθης όπου ανήκει ο ιμάμης Ηλιόπετρας φέρονται να διοχετεύουν στον ελεγχόμενο τουρκόφωνο Τύπο Ξάνθης ότι “πρόκειται για συνωμοσία με εμπλοκή της Feto”.
Με άλλα λόγια,κάνουν ρητή αναφορά σε “επιχειρήσεις” του Γκιουλέν στη Θράκη και επιχειρούν εξαγωγή στη χωρά μας ενός εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας αφενός ενόψει δημοψηφίσματος και αφετέρου διότι έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενή θέση απο τα ευρήματα.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.