Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σοκ προκαλούν στην Άγκυρα και στο πολιτικό περιβάλλον του Ερντογάν η επίθεση που δέχτηκε από την βουλευτίνα του γερμανικού κοινοβουλίου, τουρκικής καταγωγής, Cemile Giousouf.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η βουλευτίνα του χριστιανοδημοκρατικού γερμανικού κόμματος τουρκικής καταγωγής, Cemile Giousouf, αναφερόμενη από το Βερολίνο στις πρόσφατες δηλώσεις του Ερντογάν ότι η Μέρκελ εφαρμόζει ναζιστικές τακτικές, επιτέθηκε στον Τούρκο πρόεδρο τον οποίο αφού κατηγόρησε σαν στυγνό δικτάτορα και ότι καταστρέφει την Τουρκία, του απαίτησε να… ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την καγκελάριο της Γερμανίας! Μάλιστα!
Οι δηλώσεις αυτές της Τουρκάλας βουλευτίνας δείχνουν, όπως επισημαίνουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, ότι οι Τούρκοι της Γερμανίας δεν είναι όλοι στο πλευρό του Ερντογάν αλλά υπάρχει και έντονη αντιπολίτευση που τον κατηγορεί ανοιχτά ότι έχει καταλύσει την δημοκρατία στην Τουρκία και οδηγεί την χώρα στην διάλυση.
Λέτε ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.