Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Λίμπερμαν: δεν θέλουμε να εμπλακούμε στον πόλεμο υπέρ ή κατά του Άσαντ ή να συγκρουστούμε με τους ρώσους …..αλλά την επόμενη φορά θα καταστρέψουμε τα συριακά αντιαεροπορικά!!!!!
Ανεβαίνουν οι τόνοι από πλευράς Ισραήλ.Ο Υπ.Άμυνας του Ισραήλ ο Avigdor Liberman-ʼBygdwr Lybrmn δήλωσε σχετικά με την τελευταία ισραηλινή επιδρομή την Παρασκευή σε συριακό έδαφος και την απάντηση ετοιμότητας του συριακού στρατού με την εκτόξευση ομοβροντίας πυραύλων s-200  »Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να εμπλακούμε στο συριακό εμφύλιο πόλεμο υπέρ ή εναντίον του (προέδρου Bashar) Assad ή να συγκρουστούμε με τους ρώσους αλλά δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε την ασφάλεια του Ισραήλ » δήλωσε ο ισραηλινός υπουργός την Κυριακή κατά την επίσκεψή του στο induction center της IDF.

« Το κύριο πρόβλημά μας είναι η μεταφορά προηγμένων όπλων από τη Συρία στο Λίβανο.Γι αυτό κάθε φορά που εμείς ταυτοποιούμε μια απόπειρα εισαγωγής όπλων .. εμείς θα το ματαιώνουμε αυτό.Δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός σε αυτό το θέμα », τόνισε ο υπουργός άμυνας
Προειδοποπίησε ότι « την επόμενη φορά, αν το συριακό σύστημα αεράμυνας ενεργήσει  ενάντια στα αεροπλάνα μας, θα το καταστρέψουμε », δήλωσε ο Λίμπερμαν.ynetnews 18.3.17
Ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο υπέρ ή κατά του Άσαντ η χώρα του άλλα ήδη έχει πολλαπλώς εμπλακεί…..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.