Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η ΡΩΣΙΚΗ GAZPROM ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


fes-ir2qagvy
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως οι Ρώσοι δεν ήξεραν τι σημαίνει… τουρκικό φέσι!

Την ίδια ώρα που ο Πούτιν φωτογραφίζονταν σε θερμή χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ θριαμβολογούσαν για τις εμπορικές συμφωνίες που υπογράφτηκαν μεταξύ των δυο χωρών, γίνονταν γνωστό πως η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου, η γνωστή Gazprom, προχώρησε σε αλλεπάλληλες μηνύσεις σε τουρκικές εταιρείες για την μη πληρωμή στις τιμές που συμφωνήσαν για την αγορά του φυσικού αερίου από την Ρωσία.
gazprom
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, η Gazprom σέρνει στα διεθνή δικαστήρια τις τουρκικές εταιρείες, Akfel Gaz Sanayi και Ticaret A.Ş., Batı Hattı Doğalgaz Ticaret A.Ş. και Kibar Enerji A.Ş, για το φυσικό αέριο που πήραν από την Ρωσία χωρίς να το πληρώσουν στις τιμές που είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων.
Να πρόσεχαν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.