Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε συριακές και ρωσικές θέσεις Δ του Manbij;;

Πληθαίνουν οι αναφορές που φέρουν την τουρκική πολεμική αεροπορία να βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού και των ρώσων σε περιοχές δυτικά του Manbij στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χαλεπίου σήμερα τη νύχτα.

Conflict News‏ @Conflicts 5 λεπτάΠριν από 5 λεπτά
Οι αναφορές αν και χρήζουν περαιτέρω έρευνας και επιβεβαίωσης έρχονται να προστεθούν σε άλλες που μιλούν για επίθεση των τουρκικών δυνάμεων και του FSA τουλάχιστον στις θέσεις του συριακού στρατού στο Abu Haij δυτικά του Manbij.

Άλλες πηγές διαψεύδουν την είδηση.Είναι συγκεχυμένη η κατάσταση.
Νωρίτερα το πρακτορείο SANA ανέφερε ότι η Τουρκία επιτίθεται στο συριακό στρατό και στους ρώσους και τους Κούρδους συμμάχους τους στην Ιεράπολη Συρίας την Πέμπτη αναφέρει το almanar.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.