Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ… «ΠΟΥΤΙΝ»!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την μεγάλη τους αγάπη προς το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, που τον θεωρούν ότι έσωσε την ύστατη στιγμή την χώρα τους από την ισλαμική καταστροφή και την δυτική επιδρομή, εκδηλώνουν οι Σύριοι με ένα πολύ, όπως αναφέρεται, εντυπωσιακό τρόπο.


Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και με το Russia Today, οι Σύριοι θέλοντας να εκδηλώσουν την μεγάλη τους αγάπη προς του πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, δίνουν στα παιδιά τους ομαδικά το όνομα του, ακόμα και στα παιδιά του ίδιου του προέδρου Άσαντ, ενώ έχουν καθιερώσει από το 2014 την ρωσική γλώσσα στα συριακά σχολεία.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρέσβης της Συρίας στην Μόσχα, η ρωσική γλώσσα έχει γίνει βασικό μέρος της ύλης του συριακού εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς η Συρία δίνει την μεγαλύτερη σημασία στην φιλία της με την Ρωσία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.