Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ… ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΡΟΜΟ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια σοβαρή «παρενέργεια» του τουρκικού δημοψηφίσματος στην Γερμανία, όπου οι περισσότεροι Τούρκοι ψήφησαν υπέρ του Ερντογάν, αναφέρει η είδηση που προβάλλουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ σύμφωνα με την οποία στην πόλη Brühl έξω από τα σπίτια των Τούρκων, κάποιοι άφησαν μια εκρηκτική επιστολή που τους καλεί να πάρουν δρόμο το ταχύτερο από την χώρα.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες, έξω από τα σπίτια της γερμανικής πόλης Brühl, (Μπρύλ), του γερμανικού κρατιδίου, Rhein-Ruhr, μια περιοχή βιομηχανική όπου κατοικούν πολλοί Τούρκοι, μετά το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής φανερώθηκε ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους ψήφησε υπέρ του Ερντογάν και της συνταγματικής μεταρρύθμισης.
Λίγες μέρες μετά από αυτό το δημοψήφισμα, μια πολυ καυστική  επιστολή εμφανίστηκε έξω από τις οικίες των Τούρκων που έγραφε χαρακτηριστικά ότι, «ο πρόεδρος σας Ερντογάν σκοπεύει να φέρει ξανά την Οθωμανική αυτοκρατορία και να κατακτήσει την Ευρώπη, γι’ αυτό το δυνατόν συντομότερο να μας αδειάσετε την γωνία και να… ξεκουμπιστείτε γυρίζοντας πίσω στον…παλαβό σουλτάνο σας».
Αυτά τα «ωραία» από την Γερμανία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.