Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ… ΠΟΥΤΙΝ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φουντώνει όπως αναφέρεται το κίνημα διαμαρτυρίας στο οποίο πρωτοστατούν ομοφυλοφιλικές ενώσεις εναντίον του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, που προσπαθεί με διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να προκαλέσει την ανατροπή του, παρά την μεγάλη δημοτικότητα που συνεχίζει να έχει.


Όπως έγινε γνωστό, η οργάνωση Open Russia της αντιπολίτευσης οργανώνει διαδηλώσεις σε 32 ρωσικές πόλεις και στην Μόσχα κατά του προέδρου Πούτιν, που τον κατηγορούν για περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης και για δικτατορικές μεθόδους διακυβέρνησης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το κίνημα αυτό, στο οποίο μετέχουν όλες οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις το κατευθύνει και χρηματοδότει ο μεγιστάνας του πετρελαίου, Mikhail Khodorkovsky, ο όποιος έχει κατηγορηθεί ότι έχει σχέσεις με τον Τζωρτζ Σόρος.
Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος που εκλέχτηκε το 2012 με το 63,6 %, εξακολουθεί να είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός στην Ρωσία. Γι’ αυτό όσοι ονειρεύονται την ανατροπή του και κυρίως οι πάσης φύσεως γκέι κλπ, μάλλον έχουν… όνειρα θερινής νυκτός!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.