Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πίσω ρε Τομάρια…Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς Αξιωματικούς ,οι Τούρκοι πάνω από τα νησιά μας!



Πίσω ρε Τομάρια του Κερατά …Ούτε σεβασμός στους νεκρούς Αξιωματικούς που έπεσαν  στο Καθήκον  ,ούτε τίποτε !!
Την ώρα που η  Ελλάδα θρηνεί μαζί με τις Οικογένειές τους  των Αξιωματικών τις Χήρες και τα Ορφανά, τα Τομάρια του Ερντογάν  βρήκαν ευκαιρία και πέταξαν πάνω από το νησάκι Κίναρο …Προκαλώντας για μια ακόμη φορά !

Συγκεκριμμένα  την ώρα που οι σοροί των νεκρών Αξιωματικών μεταφέρονταν σε Νοσοκομείο της Λάρισας και που στο μνημείο των Πεσόντων στην Αεροπορία Στρατού θα προστεθούν ακόμη δύο ονόματα των νεκρών Χειριστών της ΑΣ ,τα άτιμα Τούρκικα σκυλιά έκαναν υπέρπτηση πάνω απο τον nήσο Κίναρο ελπίζοντας να πιάσουν στον ύπνο τους Έλληνες Χειριστές !
«THN 19 AΠP 2017 KAI ΩPA 16:08, ΣXHMATIΣMOΣ 6 TOYPKIKΩN MAXHTIKΩN A/Φ AΠOTEΛOYMENOΣ AΠO 4 F-16 KAI 2 F-4 EIΣHΛΘE ΣTO FIR AΘHNΩN.
THN 16:23, TA 2 F-16 KAI 2 F-4 ΠPAΓMATOΠOIHΣAN YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. KINAPOY ΣTA 26.000 FT KAI THN 16:26 ETEPA 2 F-16 ΠPAΓMATOΠOIHΣAN YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. KINAPOY ΣTA 22.000 FT.»
Απο ότι μπορείτε να δείτε η Υπερπτήσεις των Τούρκων είναι στα 26.000 και 22.000 Πόδια …Στο Θεό δηλαδή για το φόβο των πυρών της Αντιαεροπορικής Άμυνας !
VALtwitter_400x400Αηδιασμένος και ο ΥΕΘΑ έγραψε Panos Kammenos‏ @PanosKammenos 25
Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των Ελληνικών ΕΔ για τη θυσία 4 αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη εχθές δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.