Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ «ΚΥΡΙΟΙ» ΝΑ ΨΗΝΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΣΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΗΣΙ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνεχίζοντας το ανθελληνικό παραλήρημα μερίδα του τουρκικού τύπου, λίγες μέρες μετά το δημοψήφισμα και με αφορμή την Κυριακή του Πάσχα που εορτάστηκε από τον ελληνικό στρατό με παραδοσιακό τρόπο και με το ψήσιμο του οβελία στα ακριτικά νησιά, εξέπλευσε επίθεση καταγγέλλοντας ότι πάνω σε… «τουρκικό» έδαφος γιόρτασαν το ελληνικό Πάσχα.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού εθνικού συμβουλίου, απόστρατος ταξίαρχος Ümit Yalım, κατήγγειλε ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας με προκλητικό τρόπο πήγαν την Κυριακή 16 Απριλίου και γιόρτασαν το ελληνικό Πάσχα στο τουρκικό νησί Esek adası, Αγαθόνησο, μαζί με την εκεί «παράνομη» ελληνική φρουρά.
Σύμφωνα μάλιστα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, όταν το 1951 παραχωρηθήκαν τα Δωδεκανήσια στην Ελλάδα το εν λόγω νησί δεν αναφέρθηκε στον κατάλογο των παραχωρηθέντων νησιών γιατί… παρέμεινε υπό «τουρκική» κυριαρχία. Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.