Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πούτιν: επιδεινώθηκαν οι σχέσεις με ΗΠΑ από τότε που ανέλαβε ο Τραμπ…oι ΗΠΑ με την επίθεση τους παραβίασαν το Διεθνές Δίκαιο.Καμιά απόδειξη ότι η Συρία έκανε επίθεση με χημικά.Τραμπ: δεν θα πάμε στη Συρία, δεν θα κάνουμε επίθεση μεγάλης κλίμακας……


Αποτέλεσμα εικόνας για Putin Trump syria
Ο Πούτιν ανέφερε ότι οι ΗΠΑ καταπάτησαν το Διεθνές Δίκαιο επιφέροντας ένα στρατιωτικό χτύπημα σε αεροπορική βάση στη Συρία  χωρίς να δώσουν από την άλλη καμιά απόδειξη για χρήση χημικών όπλων από τη συριακή κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το «Tass», ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο «Mir 24», δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμιά απόδειξη για χρήση χημικών όπλων από το συριακό στρατό.
Τόνισε ότι είναι πραγματικό όσο και αυθεντικό το γεγονός ότι η Washington επέφερε ένα ισχυρό χτύπημα σ΄ ένα κυρίαρχο κράτος χωρίς τη συναίνεση του Συμβουλίου Ασφαλείας.
O Πούτιν δήλωσε ότι η Συρία δεν έχει χημικά και είναι απόλυτα συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις σε αυτό το θέμα.
Οι σχέσεις Ρωσίας ΗΠΑ « επιδεινώθηκαν  » από το Γενάρη που ανέλαβε ο Donald Trump, είπε ο Πούτιν στην ίδια συνέντευξη.
Ερωτώμενος από το Mir 24 δήλωσε ότι «μπορούμε να πούμε ότι ο βαθμός εμπιστοσύνης στις σχέσεις μας εργασίας κυρίςω στο στρατιωτικό τομέα δεν βελτιώθηκαν αλλά το αντίθετο επιδεινώθηκαν » δήλωσε .
Ενώ η Ρωσική Ομοπσονδία κάλεσε τα κοινοβούλια των κρατών όλου του κόσμου να καταδικάσουν την αμερικανική επίθεση στη Συρία.
Από την πλευρά του ο Trump την Τρίτη επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις είπε ότι οι ΗΠΑ δεν θα εξαπολύσουν έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας στη Συρία.
“We’re not going into Syria,” Δεν θα πάμε στη Συρία είπε ο Trump σε συνέντευξή του στο  Fox Business Network.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.