Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η Ρωσία προτείνει για Συρία 4 ζώνες μειωμένης έντασης δηλ. »safe zones ».Υποστηρίζει πλέον με κομψή ορολογία το πάγιο αίτημα Τουρκίας,ΗΠΑ.


Syrie
« H Ρωσία προτείνει τη δημιουργία 4 ζωνών μειωμένης έντασης στη Συρία στην επαρχία του Ιdlib, στα βόρεια της πόλης Homs, στην Α Ghouta και στο Ν της Συρίας ».Η πρωτοβουλία προτείνει ομοίως τη « δημιουργία γραμμών ασφαλείας κατά μήκος των ζωνών της μείωσης των εντάσεων για την αποφυγή κάθε σύγκρουσης μεταξύ των μερών της συριακής κρίσης», αναφέρει το κείμενο.

sputnik
Η Ρωσία προτείνει δηλ. τώρα  »ασφαλείς ζώνες »  »safe zones » στη Συρία  κάτι που ήταν πάγιο αίτημα των Τουρκία ΗΠΑ.
Και συνεχίζει το ρωσικό πρακτορείο ότι η Ρωσία καλεί να τεθούν σε εφαρμογή στις ασφαλείς γραμμές check point για τη  « διασφάλιση του ελεύθερου περάσματος άοπλων πολιτών , και την προώθηση ανθρωπιστικής βοήθειας» αλλά και την πρόσβαση στην αγορά σο εμπόριο. 4 σημεία ελέγχου, στις γραμμές διχοτόμησης η Mόσχα προτείνει τη δημιουργία « κέντρων επιτήρησης του σεβασμού της εκεχειρίας.»sputnik 1.5.17
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός για ποιές περιοχές προβλέπονται αυτές οι ασφαλείς ζώνες.
για Idlib και Α Ghouta όπου έγιναν οι διατεινόμενες επιθέσεις με χημικά
και στην επαρχία Homs όπου επιτέθηκαν στην αεροπορική της βάση οι αμερικανοί με 59 τόμαχοκ κρουζ με πρόφαση ότι υπήρχαν χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στο Idlib.
επίσης στο Νότο της Συρίας όπου τις τελευταίες ημέρες πολλές πηγές άφηναν να διαρρέυσει ότι επίκειται επίθεση ΗΠΑ, Ισραήλ,Ιορδανίας ή τζιχαντιστών που θα εισέβαλαν μέσω Ιορδανίας με την υποστήριξη αυτών των χωρών.
Συμπέρασμα και στις 4 περιπτώσεις υπήρξε στρατιωτικός εκβιασμός των ΗΠΑ.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.