Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν οι Τούρκοι από τις ελληνικές και διεθνείς διαμαρτυρίες για την μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, αλλά τώρα προαναγγέλλουν και καθημερινή μόνιμη πλέον μουσουλμανική τελετή μέσα στον ιερό ναό της Χριστιανοσύνης.

Έτσι, μετά τις… τουρκικές συμβουλές προς την Ελλάδα να γίνει σύγχρονο και δημοκρατικό κράτος και να καταλάβει το… νόημα του διαθρησκευτικού διαλόγου, (!!!), τώρα προαναγγέλλουν και μόνιμη μουσουλμανική καθημερινή τελετή μέσα στον ναό της Αγίας Σοφίας με τις ευλογιές φυσικά του ίδιου του Ερντογάν.

Όπως δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος, BBP, που συνεργάζεται με τον Ερντογάν, o Mustafa Destici, θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι η Αγία Σοφία είναι τζαμί και πολύ σύντομα θα γίνει και τυπικά μόνιμα μουσουλμανικό τέμενος όπως ήταν και παλαιοτέρα.
Δεν παρέλειψε όμως να κατηγορήσει και την Ελλάδα ότι μετά την… «κατάληψη» της Θεσσαλονίκης και της δυτικής Θράκης καταπίεσε τους μουσουλμάνους και κατεδάφισε μια σειρά μουσουλμανικών τζαμιών που θα πρέπει να… αναγερθούν ξανά.

Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.