Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ «ΠΟΡΤΑ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΑΠΟ.. ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Τούρκους, όταν απαγορεύτηκε από τις ρώσικες αρχές η είσοδος στην Ρωσία τεσσάρων Τούρκων δημάρχων τουριστικών περιοχών που πήγαιναν στην Μόσχα για να συμμετάσχουν σε ένα τουρκικό φεστιβάλ τουριστικής προβολής της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε η είσοδος στους δημάρχους του Muratpaşa, Ümit Uysal, της Alanya, Adem Murat Yücel, του Kemer, Mustafa Gül, και του Döşemealtı, Turgay Genç.

Το τουρκικό αυτό φεστιβάλ στην Μόσχα διοργανώθηκε από το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας, την Ένωση Τούρκων Ξενοδόχων και το τουρκικό Ίδρυμα Τουριστικών Επενδύσεων για να προσελκύσουν Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία.
Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά ο τουρισμός στην Τουρκία έπαθε μεγάλη καθίζηση με ζημιές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς υπήρξε μποϋκοτάζ από τους Ρώσους με την τότε κρίση στις σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.